Cover van boek Wedding day
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Hannibal | 2015 | 256 pagina's
ISBN: 9789492081537

Wedding day

Hoe voelt het om te trouwen in Las Vegas? Hoe ziet een huwelijksfeest eruit als je steenrijk bent en in India woont? En wat als je 14 bent en moet trouwen met iemand die je nog nooit eerder zag? De fotograaf van dit boek reisde de wereld rond. Overal woonde ze huwelijken bij en stelde ze vragen aan de bruid en de bruidegom. Het resultaat is een boek met ongelooflijk knappe foto’s en korte, mooie teksten.

Welke dromen heb je? Waarom trouw je? Hoe voel je je vandaag? Op die vragen geven heel wat bruiden en bruidegommen in dit geweldig mooie boek een antwoord. De beelden in dit boek zuigen elke lezer mee. Je wil echt weten wie deze mensen zijn. Bij sommige verhalen is het wel even slikken. Bijvoorbeeld omdat er altijd weer hoop en dromen zijn, ook bij een jong koppel in een vluchtelingenkamp.

Lees een stukje

Ik ben opgegroeid in India maar was op kostschool in Engeland. Ik had een carrière in de bankwereld toen Raghav in mijn leven kwam. Op een heet strand heeft hij mij, zoals het hoort, op zijn knieën ten huwelijk gevraagd. Ik heb mijn open dichtgedaan en 'ja' gezegd. Die dag waren we stoned en dronken. Heel romantisch. Zes maanden geleden heb ik voorlopig een punt achter mijn carrière gezet om dit feest te organiseren.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren