Cover van boek Verstrikt
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
De Fontein | 2011 | 270 pagina's
ISBN: 9789026129148

Verstrikt

Om Lara heen is alles zwart: ze ziet niets, maar hoort wel wat er om haar heen gebeurt. Waar is ze? Wat is er gebeurd? Lara blijkt in coma te zijn. Ze weet niet hoe dat gekomen is. Ook haar vriendin Maud heeft geen herinneringen aan de avond dat Lara in de gracht belandde en bijna om het leven kwam. Terwijl ze het allemaal wel heeft zien gebeuren... Langzaam komen bij de twee meisjes de herinneringen weer boven. En Lara beseft dat Maud in gevaar is. Maar hoe moet ze dat duidelijk maken?

Om de beklemmende sfeer te benadrukken, is de tekst waarin Lara aan het woord is, gedrukt op grijs papier. Als lezer weet je op een gegeven moment meer dan Maud. Je voelt mee met Lara die niet in staat is te praten en dus Maud niet kan waarschuwen voor het dreigende gevaar. En dat maakt het extra spannend!

Lees een stukje

Hoe oud ben ik? Ik weet het niet. Wat mijn naam is? Geen idee. Er zijn wel letters, maar ik kan er geen logisch geheel van maken. Waar ik woon? Misschien in een villa, misschien in een flat. Het voelt alsof mijn hoofd een grabbelton zonder cadeautjes is geworden: er zit alleen maar zaagsel in.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3.5
3.5/5 4 stemmen
Marie
25/03/2019
0

Een leuk boek. Een aanrader maar er zijn betere boeken.

Ami
06/11/2015
0

Echt een goed boek. Alles is tot detail uitgewerkt en pas op de laatste moment wist ik wie het was.

michael van marcke
13/10/2015
0

wat een goed boek!

thomietje007
07/11/2014
0

is dit een leuk boek ik denk van niet !

Wat vind JIJ?

Aantal sterren