Cover van boek Wild
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
VBKMedia | 2018 | 4 uur 50 minuten
ISBN: 9789026147432

Wild

Een wild en spannend luisterboek... Je hebt misschien de naam van deze schrijfster al gehoord. Ze staat bekend om haar spannende jeugdthrillers en heeft al heel veel prijzen ervoor gewonnen. 

Een groep vrienden gaan na hun eindexamens een week naar Spanje om te vieren. Dat had een feestweek moeten zijn, maar dan slaat het noodlot toe. Ze beslissen om een avond te kamperen in het natuurgebied en wanneer ze wakker worden, missen ze iemand. Liv is verdwenen. Na lang zoeken, vinden ze haar dood terug in een afgrond. De vrienden moeten nu hun weg terug vinden, maar ze moeten ook achterhalen wat er gebeurd is. Is één van hen de dader?

Wat volgt is zo spannend dat je het verhaal in één ruk wil beluisteren. Ontdek wat er in Spanje gebeurt, terwijl je in de auto zit of taken aan het doen bent. Dit luisterboek vind je online (via een website of app). 

Lees een stukje

Ze glimlacht, waardoor haar blauwe ogen bijna licht lijken te geven. God wat zou ik haar nu graag willen zoenen, maar dan haalt ze haar schouders op, waardoor ze automatisch van me loskomt.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren