Cover van boek Umbrador
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Querido | 2023 | 367 pagina's
ISBN: 9789045129099

Umbrador

Wanneer Jinna na lange tijd wordt geadopteerd door een dame die ze 'tante' mag noemen, lijkt het geluk haar toe te lachen.
Helaas blijkt Tante Agaath achter gesloten deuren nogal afstandelijk en kil te zijn. Gelukkig heeft Jinna haar trouwe maar angstige hond Scharrie altijd bij zich. Na een ruzie met haar 'tante' ziet Jinna in een raam een donkere spiegelwereld verschijnen. Ze twijfelt niet en waagt de stap naar Umbrador, waar iedereen toverkracht in z'n schaduw bezit. Maar die wereld blijkt in gevaar te zijn.

Een vlot geschreven en spannend fantasieverhaal waarin niks is wat het lijkt.

Lees een stukje

Ik zat nog steeds op de keukenvloer toen er iets bewoog in het raam van de achterdeur. Ik schrok, maar toen ik opstond zag ik alleen mijn weerspiegeling. Opgelucht haalde ik adem. Precies op dat moment begon het spiegelbeeld te draaien! Het was alsof een onzichtbare hand er met een lepel in roerde. Mijn gezicht verdween en in de werveling dook iets anders op. Ik zag torens waar heel grote vogels omheen vlogen. Het was een kasteel, een gigantisch, donker kasteel.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.75
4.8/5 4 stemmen
Madelief
22/02/2024
5

Geweldig boek! Zeker een aanrader als je houdt van spanning, familie en magie! Toen ik begon met lezen, kon ik uiteindelijk niet stopen (dat kwam door de korte paragrafen).

Lina Van Meersput
08/01/2024
4

Leuk boek met ook mooie prenten.

Zeker een aanrader voor 11-jarigen.

Angelina
05/12/2023
5

het ziet er een leuk boek uit👀

Lola
05/12/2023
5

Leuk boek 

Wat vind JIJ?

Aantal sterren