Cover van boek Thieves' gambit
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
HarperCollins | 2023 | 366 pagina's
ISBN: 9789402713848

Thieves' gambit

Rosalyn Quest is de jongste telg van een eerbiedwaardige dievenfamilie uit de Bahama’s. Alles wat ze kan heeft ze geleerd van haar moeder en ze draait al jaren mee in de familiebusiness. Als ze 17 is, snakt ze naar een normaal leven en ze verzint een list om tijdens de volgende klus met haar moeder te ontsnappen aan diens alziend oog. Alleen loopt er iets mis en wordt haar moeder ontvoerd door een rivaliserende familie…

Het enige wat Ross kan doen om haar moeder vrij te krijgen is deelnemen aan de dievenspelen, een wedstrijd voor jonge dieven. Als ze wint, kan ze de losgeldprijs voor haar moeder betalen. Maar moet ze zich vasthouden aan het credo van haar moeder, om niemand te vertrouwen, of heeft ze anderen nodig om haar doel te behalen?

Spanning en actie, plottwists à volonté, en een beetje romantiek maken dit boek tot een wervelende rollercoaster. Echt een boek voor binge lezers!

Lees een stukje

Het hele huis was een dievenparadijs. Een herinnering aan datgene waarvoor ik in de wieg was gelegd. De job, de familie, dat zouden de enige zaken moeten zijn waarvoor ik leefde.
Maar het waren niet alleen de aandenkens en de trofeeën.
Er zaten iedere week nieuwe sloten op de koelkast die je open moest breken als je trek had. De autosleutels raakten kwijt, dus als je ergens naartoe wilde, moest je er eentje op een andere manier aan de praat zien te krijgen. En laten we niet de vele keren vergeten dat mam mijn telefoon ontoegankelijk maakte en ik alleen aan de nieuwe code kon komen door haar te bestelen.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5
elize
10/06/2024
5

Het was echt super goed. Echt om te genieten.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren