Cover van boek Scar tissue
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
VIP | 2013 | 440 pagina's
ISBN: 9789022994290
Dit boek staat in de lijst Boeken voor muzikanten

Scar tissue

Anthony Kiedis is de zanger van de Red Hot Chili Peppers. Zijn leven bestond (tot een paar jaar geleden, nu is hij al jaren clean) uitsluitend uit extreem grote porties sex, drugs en rock'n roll, en de tijd die hij tussen al zijn gefeest nog over had vulde hij met meer sex, drugs en rock'n roll, en af en toe afkicken. En dan weer hervallen. Dit wordt in het boek over 400 pagina's uitgesmeerd.

Het is uitermate fascinerend om te lezen hoe iemand die rijk en gezond is zich toch met een haast ijzeren discipline het graf probeert in te jagen, en daar dan uiteindelijk niet in slaagt. Een interessant boek over een abnormaal mens met een abnormaal leven, een verhaal dat voor elk normaal mens (wat dat dan ook is) een wijze les is in hoe men de dingen niet moet aanpakken. Tegelijkertijd is het ook een emotioneel en eerlijk boek, en proef je dat Kiedis een grote en intense liefde voor de muziek heeft.

Lees een stukje

Ik deed de deur open. Ik kon op dat moment niet langer terugvechten of ruzie maken. Ik had het verprutst, en de enige manier waarop ik deze mensen die zo ontevreden waren over mijn gedrag gerust kon stellen was door weer af te kicken. Dus ging ik mee.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.666665
4.7/5 3 stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren