Cover van boek Darkhearts
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Van Goor | 2023 | 351 pagina's
ISBN: 9789000385331
Dit boek staat in de lijsten HolebiBoeken voor muzikanten

Darkhearts

David (voormalig gitarist) en Chance (razendknappe zanger) ontmoeten elkaar na 2.5 jaar stilzwijgen en ontwijken weer, en dat loopt aanvankelijk behoorlijk stroef. Zeker omdat David met heel wat wrok en jaloezie kampt over hoe alles gelopen is na de split van hun band, die nu wereldwijd records breekt.
Maar na die aarzelende eerste herontmoeting blijkt dat de 2 elkaar eigenlijk stiekem toch wel gemist hebben, en worden de vriendschapsbanden weer aangehaald. Al blijkt al snel dat het leven van een superster niet altijd rozengeur en maneschijn is, en al helemaal niet wanneer onderhuidse liefdesspanning knettert en een hunkerende verliefdheid sluimert.

Lees een stukje

'En nu?' Ik gebaar naar de verlaten tuinen. 'Ik weet dat je het voor het publiek vaag moet houden. Maar zie je jezelf als gay? Of bi?' Hij dacht er even over na en zei toen: 'Nee. Ik bedoel... Ik weet het niet, wat betekenen die woorden überhaupt? Als gender en geaardheid een spectrum zijn, zijn we dan niet allemaal bi? Waar trek je de grens?' Ik haalde mijn schouder op. 'Misschien is het iets van... als je op een onbewoond eiland zit en de rest van je leven maar met één geslacht seks zou kunnen hebben, heb je dan een voorkeur?'

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren