Cover van boek Heartstopper
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Van Goor | 2021 | 263 pagina's
ISBN: 9789000378807

Heartstopper

Charlie heeft het moeilijk gehad toen zijn klasgenoten vorig jaar te weten kwamen dat hij homo is. Nochtans is hij vastbesloten om er dit jaar het beste van te maken. In zijn nieuwe klas, ontmoet hij Nick, die twee jaar ouder is. Nick is grappig, lief en zorgzaam en al snel worden ze vrienden. Charlie voelt zich bij Nick helemaal op zijn gemak en na een tijd merkt Charlie dat hij voor Nick meer voelt dan alleen maar vriendschap. Charlie blijft met Nick afspreken, maar probeert zijn gevoelens te verbergen want verliefd worden op een hetero jongen kan alleen maar slecht aflopen. En Nick valt enkel op meisjes. Of toch niet?

Heartstopper is een hartverwarmend verhaal over vriendschap en verliefdheid met een sprankje hoop. De graphic novel zorgt voor een mooi evenwicht tussen beeld en tekst vol emotie waarin duidelijk wordt dat sommige dingen niet met woorden gezegd kunnen worden.

Lees een stukje

Zou je ooit… iets willen hebben met iemand die geen meisje was? 

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3.5
3.5/5 4 stemmen
ember
15/11/2021
5

Heel leuk boek, al 2 keer gelezen en zal het ook kopen! waarschijnlijk niet zo positieve reacties omdat het over 2 jongens gaat, dat vind ik kinderachtig. Je zou iedereen moeten kunnen respecteren. Ik ben heel blij dat het vertaald is naar het Nederlands 🙂

Gsgamer
27/10/2021
3

Oké tof boek👍

Josh Keldermans
26/10/2021
1

STOM

Wat vind JIJ?

Aantal sterren