Cover van boek Pssst! : het grote weetjes en niet-weetjes boek over psychische ... euh ... je weet wel.
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Borgerhoff & Lamberigts | 2019 | 127 pagina's
ISBN: 9789463930031

Pssst! : het grote weetjes en niet-weetjes boek over psychische ... euh ... je weet wel.

Er zijn zo van die dingen waar mensen écht niet graag over praten. Omdat ze het moeilijk vinden, of omdat ze bang zijn om iets fouts te zeggen, of omdat ze zich een beetje schamen. Maar soms is het net heel belangrijk om toch over die dingen te praten. Over psychische problemen bijvoorbeeld. En daar gaat dit boek over. Het vertelt wat we weten (en wat we niet weten) over hoe psychische problemen ontstaan en over wat je kan doen als jij ermee worstelt - of als iemand in je omgeving er last van heeft.

Dit is een levensbelangrijk boek - precies omdat het je helpt te durven praten (en te durven luisteren!) over problemen die soms moeilijk zijn om te begrijpen. Geen gemakkelijk onderwerp, maar alles wordt wel heel helder uitgelegd in de tekst en in de tekeningen.

Lees een stukje

Kookpotten kunnen overkoken. Dat kan stilletjes gebeuren zonder dat iemand het echt merkt, of wild met heel veel schuim, of eerst stil en dan heel hard, of met veel bubbels, of alleen met schuim. Dat overkoken zijn de psychische problemen en die kunnen bij iedereen dus heel verschillend zijn.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5
sara
13/03/2020
5

die boeken van jou zijn super leuk

Wat vind JIJ?

Aantal sterren