Cover van boek Een jaar met Wifi
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Davidsfonds /Infodok | 2021 | 128 pagina's
ISBN: 9789002273940

Een jaar met Wifi

Zen, Jip, Lom hebben een nieuwe hond: Wifi. Wifi is een vrolijke hond uit Nederland die in het gezin van Zen en zijn broers terecht komt. Wifi is nog erg klein en hij moet nog heel wat leren. Dat levert vaak grappige verhalen op. Zoals wanneer Wifi in de caravan sliep, maar eigenlijk niet. Of wanneer Wifi het huiswerk van Jip opat.

In dit leuke boek staan 25 grappige verhaaltjes over Wifi en zijn baasjes. De prenten zijn een leuke extra aan elk verhaal. Fijn - zeker voor dierenvrienden! - om zelf te lezen of om voor te lezen!

Lees een stukje

Papa vloekte. "Wat is dat voor een toller van de Aldi! Hij gaat niet in het water en hij vangt niet eens...' Hij maakte zijn zin niet af. Een grote witte eend kwam op ons afgezwommen. Papa probeerde uit het water te krabbelen, maar daarbij haalde hij mama onderuit die op haar beurt Jip meesleurde, die Lom meetrok en uiteindelijk mij. 
Het was geen gezicht, vijf verzopen katten in de kreek, een eend die papa van achteren aanviel en Wifi die bij zijn boom geduldig op ons zat te wachten.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3

Wat vind JIJ?

Aantal sterren