Cover van boek Oneindig
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Lemniscaat | 2012 | 239 pagina's
ISBN: 9789047704348

Oneindig

Wanneer Adam iemand in de ogen kijkt, ziet hij hun sterfdatum. Na de Chaos van 2027 is de wereld er slecht aan toe en wordt er geaast op mensen zoals hem, mensen met een gave. Ook de kleine Mia, de dochter van zijn vriendin, is gegeerd. Maar Sarah is opnieuw zwanger en eeuwig op de vlucht blijven, is onmogelijk.

Je kan dit boek gerust apart lezen, maar het is ook het derde deel van een bloedstollende trilogie. De wereld in 2029 is meedogenloos en onvoorspelbaar. Wees voorbereid op een bijzonder spannende thriller!

Lees een stukje

'Voor de laatste keer: wat zie je als je in mijn ogen kijkt?' Ik kijk naar Newsome, naar zijn verfrommelde gezicht, de dood in zijn ogen. Saul staat naast hem. Vraag me alsjeblieft niet wat ik in Sauls ogen zie - ik weet niet of ik er woorden voor kan vinden.
'Ik zie een nummer.'

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.2
Margot:)
11/10/2023
5

Ik vond het boek echt mooi. Het was ook zo spannend waardoor ik bijna niet kon stoppen met lezen. Ik vind het ook zo tof dat je het verhaal ziet door 2 personen hun ogen en niet alleen door 1 persoon. Echt een aanrader als je houdt van thrillers, spanning en een beetje liefde.💖

stien
27/05/2020
5

ALLE DRIE: LEZEN!!!!

Jelle DeBlock
14/03/2018
0

het boek was super goed!
Maar ik vond het boek moeilijk te begrijpen in het begin
Want het was soms wel lastig te lezen met de flashbacks.
Wel jammer dat ik het voorhand boek niet gelezen heb omdat ik sommige stukjes dan niet begreep.
Maar ik zou het boek zeker aanraden als je houd van spannende boeken.

Jonas Vervaet
11/03/2018
0

Het boek oneindig was een heel spannend en tof boek, ik ben normaal iemand die niet veel leest maar elke keer als ik dit boek weer eventjes aan de kant wou leggen wou ik verder lezen door de spannende dingen die gebeurden. het boek leest heel vlot het heeft 237 bladzijdes, maar op een week was hij uit (als je elke dag 50 pagina's leest). het boek is mooi geschreven in het perspectief van 2 personages: Adam en Sarah. Zo zie je de spannende gebeurtenissen uit 2 perspectieven en kan je je beter inleven. het boek zat wel anders in elkaar dan ik dacht toen ik de flaptekst had gelezen. Het boek is zeker een aanrader voor mensen die van science fiction houden.

Noahcharlie
19/09/2015
0

Kei tof boek

Lynn Van Nieuwenhove
17/12/2014
0

Dit boek is misschien wel het spannendste van de drie delen. Wanneer het einde naderde, vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats en wist ik wat de oplossing was van dit hele boek. Eenmaal je dat weet, is het enkel nog de vraag of het zal lukken. Ik ga niets van het einde verklappen daarvoor is het boek te goed. Iedereen moet dit lezen. Deze trilogie vraagt gewoon om een verfilming!

Sara
23/01/2014
0

Ik heb alle drie de boeken al gelezen, en ze zijn echt supergoed. Romantiek, spanning, verdriet... Een mooie verhaallijn en als je het leest wil je niet meer stoppen... Een verhaal dat meisjes én jongens kunnen lezen :)

Robin
28/11/2013
0

Ik vond het een supergoed boek. Ik heb gedurende heel het verhaal op het puntje van mijn stoel gezeten van de spanning. Het is natuurlijk wel even wennen aan het feit dat heel het verhaal zich in de toekomst afspeelt, maar dat maakt het voor mij nog eens extra leuk om het boek te lezen. Ik had de 2 vorige boeken al gelezen, maar ik vind het ook heel goed dat je het verhaal ook gemakkelijk afzonderlijk kan lezen. Ik vond het ook een supermooi einde met een epiloog waarin Mia en Gemma samen aan het strand zijn aan het spelen. Ik vind het wel spijtig dat dit het laatste boek was, want ik zou er zo wel nog een paar kunnen lezen, zo goed was het. Het zijn misschien niet de bekendste boeken, maar ik vind ze toch minstens even goed als de klassieke boeken zoals Harry Potter en de Hongerspelen! Ik zou het ook beter vinden mochten die boeken ook zo los van elkaar konden gelezen worden. Dat zou vele beter zijn voor diegenen die niet zoveel willen lezen.

Laure
16/02/2013
0

Ik had de twee voorgaande boeken al gelezen en keek dus vol verwachting uit naar het vervolg. Dit boek voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Dit verhaal heb ik in één ruk uitgelezen. Het is niet alledaags dat je sterftegetallen in de ogen van mensen ziet.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren