Cover van boek Obsidian
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Z&K | 2019 | 434 pagina's
ISBN: 9789401913706
Dit boek staat in de lijst TikTok boeken

Obsidian

Wanneer Katy verhuist naar een saai, klein dorpje in West-Virginia, bereidt ze zich voor op eentonige dagen en slecht internet. Maar dat is buiten haar - best vreemde - buren Dee en Daemon gerekend. 

Na een tijdje wordt het duidelijk waarom haar buren niet echt in het kleine dorpje thuishoren: ze zijn aliens. Je hoort het goed: Katy's nieuwe buren zijn buitenaardse wezens. En het slechte nieuws komt nog: Dee en Daemon hebben vijanden, die er alles aan zullen doen om hen uit de weg te ruimen - ook als dat betekent dat Katy moet sterven. Om te overleven zal Katy bij Daemon moeten blijven.
Er is echter één probleem: Katy en Daemon haten elkaar. 

Obsidian is een verslavend boek dat je in één ruk uitleest! Een echte aanrader voor de alienliefhebbers onder ons. 

Lees een stukje

Met een zelfvoldane grijns nam hij me op. 'Het bevalt me niks dat je bevriend bent met mijn zus.' 
Ik zei het eerste wat in me opkwam. Waarschijnlijk niet het slimste, en normaal gesproken was ik ook niet iemand die overal meteen een antwoord op gaf, maar deze knul haalde het bloed onder mijn nagels vandaan en ik kreeg van hem een rood waas voor mijn ogen. 'En het kan mij geen ene moer schelen wat jou wel en niet bevalt.'

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5
Unknown
11/11/2022
5

Extreem goed boek! Er is altijd wel iets dat er voor zorgt dat je je niet verveelt tijdens het lezen en de personages in het boek zijn ook geweldig gecreëerd: het zijn personages met een persoonlijkheid die je in het dagelijks leven nog kunt herkennen. Ik zou het zeker aanraden aan iedereen die houdt van actie, geflirt (veel, je bent gewaarschuwd ;) en emotie.

Eddy Simons
30/03/2022
5

Dit boek was zeer teleurstellend. Ik had mij verheugd op een spannend en meeslepend verhaal, maar in de plaats kreeg ik een langdradig, saai boek. De woordenschat was ook heel eenvoudig...  

Anoniem
09/06/2021
5

Ik zit het boek te lezen en het is best wel leuk, het is niet te moeilijk en het is erg spannend. Ik zit dit boek te lezen om beter Nederlands te kunnen praten en het werkt. Ik raad dit boek aan. 

Wat vind JIJ?

Aantal sterren