Cover van boek Met jou is het anders
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Pelckmans | 2023 | 320 pagina's
ISBN: 9789463375658

Met jou is het anders

Nolan is 18, maar terwijl zijn medestudenten plannen maken om volgend jaar te gaan studeren, zorgt hij voor zijn jongere zusje en zijn moeder met jongdementie. Nochtans probeert Nolan op school zo normaal mogelijk te doen. Als een grap van zijn basketbalteam viraal gaat, denkt iedereen dat Nolan gevoelens heeft voor Louis. Hij wordt gebeld voor interviews en ziet een kans om wat bij te verdienen om zijn familie te helpen. Nolan overtuigt Louis om hem te helpen en hij merkt dat hij in het gezelschap van Louis wel zichzelf kan zijn. Begint hij toch gevoelens te krijgen?

Dit boek begint met een grap van het basketbalteam, maar dankzij het team krijgt Nolan een nieuwe kans om zichzelf te zijn.

Lees een stukje

Saaie lessen maken me rusteloos, vooral als ze tussen mij en basketbaltraining staan, en dus tussen mij en de laatstejaars-dare.
Als de bel het einde van de les aankondigt, sleur ik Isaac en Toby het lokaal uit nog voor ik mijn spullen goed en wel heb weggestopt. Ik heb mezelf beloofd om geen informatie uit Isaac te wrikken, hoewel ik dat zeker zou kunnen, omdat ik de volledige heel-team-in-kleedkamer-opwinding wil.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren