Cover van boek Kapitein Trips
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Luitingh | 2010 | 128 pagina's
ISBN: 9789024531882

Kapitein Trips

Een dodelijk virus heeft de bevolking uitgedund. De overlevenden wacht chaos en angst. De meeste dreiging gaat uit van Randall Flagg, een duister wezen dat steeds onverwacht opduikt. En wat is dat met dat kleine groepje dat erin slaagt kerngezond te blijven?

Stephen King is niet zomaar een verteller van griezelverhalen, maar weet hoe hij echte karakters moet maken van op het eerste zicht ongeloofwaardige, cliché personages. Spanning verzekerd! De Beproeving was eerst een boek, toen een film (The stand) en nu een strip.

Lees een stukje

Ze roken de benzine en hoorden het tikken van de afkoelende automotor...
Godsamme! Als hij honderd had gereden zouden we nu dood zijn.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.25
4.3/5 6 stemmen
12/05/2021
0

Cool

Arjan
15/03/2013
0

Het was de eerste keer dat ik een graphic novel las. Op het eerste zicht lijkt dat heel simpel om zo een boek te lezen, maar dat idee verdween al snel na het eerste hoofdstuk. Het heeft dezelfde structuur als een boek alleen krijg je minder tekst en minder informatie in ruil voor illustraties.
Het verhaal van de beproeving is wel een zeer spannend en zeer meeslepend verhaal. Ik vind het jammer dat je vrij weinig informatie krijgt. Daardoor is het verhaal op een bepaald moment moeilijk te volgen. Toch vond ik het een boeiend verhaal, maar het genre van de graphic novel is duidelijk niet mijn ding.
Ik raad dit boek aan voor mensen die van graphic novels houden. Als ze dan ook nog eens op zoek zijn naar een spannend verhaal, dan is deze reeks zeker een aanrader. Ikzelf vond het verhaal spannend en boeiend, maar het genre van de graphic novel ligt mij helaas niet.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren