Cover van boek Noah Barleywater gaat er vandoor
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Boekerij | 2010 | 222 pagina's
ISBN: 9789022554807

Noah Barleywater gaat er vandoor

Op een dag neemt Noah een kloek besluit: hij loopt weg van huis, weg van de problemen. En zo belandt hij in een speelgoedwinkel vol houten speelgoed en marionetten. Al snel beseft hij dat het geen gewone winkel is, en dat ook de oude eigenaar niet een gewone man is. Met zijn verhalen over avonturen en wonderbaarlijke gebeurtenissen laat hij Noah zijn problemen vergeten. Voor even dan...

Dat Noah thuis een groot probleem heeft, is duidelijk, daarom loopt hij van huis weg. Langzaam ga je begrijpen wat er gaande is. Door de verhalen van de oude man begrijpt Noah in ieder geval dat hij terug moet gaan. En dat hij moet praten over wat hem bezighoudt.

Lees een stukje

Noah was eerst niet van plan geweest de speelgoedwinkel binnen te lopen. Hij wilde eigenlijk alleen door de ruit kijken wat er in de etalage stond. Geld om iets te kopen had hij natuurlijk niet, maar het kon geen kwaad even te kijken naar wat hij niet kon betalen. Hij wilde ook zeker weten dat er niet te veel klanten rondliepen voor het geval zij beseften dat hij daar niet thuishoorde en de dorpsagent erbij zouden halen.
Maar ergens voelde het alsof hij de winkel was binnen gezogen zonder dat hij daar zelf iets over te zeggen had gehad, alsof het helemaal buiten hem om was gebeurd.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.5

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren