Cover van boek Huiver
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Moon | 2015 | 335 pagina's
ISBN: 9789048826667
Dit boek staat in de lijst Boeken om bij te griezelen

Huiver

Als kind werd Grace aangevallen door een bende wolven. Een wolf met goudkleurige ogen redde haar en hem krijgt ze niet uit haar gedachten. Wanneer ze jaren later Sam ontmoet, kijkt ze in dezelfde goudkleurige ogen. Dat is niet toevallig, want Sam en de wolf blijken dezelfde persoon. Zodra het kouder wordt, moet Sam vechten tegen de wolf in hem. Maar hij en Grace zijn ondertussen smoorverliefd op elkaar. Hoe moet dat verder wanneer het winter wordt?

Dit is het eerste deel van de trilogie The Wolves Mercy Falls. Niet alleen de moeite waard voor liefhebbers van griezelverhalen!

Lees een stukje

EĆ©n wolf duwde zijn snuit tegen mijn hand en tegen mijn wang en hij wierp een schaduw over mijn gezicht. Zijn goudkleurige ogen keken in de mijne terwijl de andere wolven me heen en weer sleurden.

Luister een stukje

Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.48135
lebron james
11/10/2021
5

Ik kijk nu al uit naar deel drie

Jack
11/10/2021
5

topšŸ˜€

jessica de vries
14/08/2015
0

dit is een mooi verhaal om te lezen. je kunt hem niet meer opzij leggen je wilt weten wat er gebeurt tussen grace en sam. ik heb twee jaar gewacht om dit boek te kopen. ik kon het nergens vinden. zo populair is dit boek. ik was zo blij dat ik hem ergens op een site gevonden heb. je leest het makkelijk door. jongens vinden het ook wel een leuk boek omdat er komen ook wolven in voor.
echt een superboek. een 10

Gwyneth
21/02/2015
0

Ik vond dit een prachtig boek. Alles werd met veel details weergegeven. Het is zeer aangenaam om te lezen omdat je je echt kunt inleven in het verhaal. Soms moest ik zinnen wel twee keer lezen om ze te begrijpen, want sommige zinnen waren best moeilijk. Over het algemeen een fantastisch boek. Het is echt een aanrader.

Sarieke
20/02/2015
0

Ik vind het echt een geweldig boek, het is romantisch en spannend tegelijkertijd. Je kan gewoon niet stoppen met lezen omdat je wilt weten wat er gaat gebeuren. Omgevingen en gebeurtenissen zijn heel goed omschreven waardoor je je echt kan inleven in het boek! Het tweede en derde deel ga ik zeker ook lezen!

Chloƫ Vanneste
26/10/2014
0

Het is een heel mooi boek. Moet je echt lezen. Zeker als je houdt van een mooi en spannend liefdesverhaal. Je bent meteen mee in het verhaal. En hoopt dat het jezelf zal overkomen. Zeker de moeite waard.

Chloƫ Vanneste
26/10/2014
0

Het is een heel mooi boek. Moet je echt lezen. Zeker als je houdt van een mooi en spannend liefdesverhaal. Je bent meteen mee in het verhaal. En hoopt dat het jezelf zal overkomen. Zeker de moeite waard.

Wolf
28/06/2014
0

Het is echt iets voor Twilight-fans, veeeel romantiek, als je meer van actie houdt, is dit geen aanrader.

Fien Deschepper
25/02/2014
0

Mijn lievelingsboek!!!

aardbij girl
04/02/2014
0

Hallo alemaal ik ben aardij girl ik durf mijn naam niet schrijven want ik ben een beetje bang ik ben verliefd op een jongen wij spelden vaak samen en vandaag toen we turnen hadden was dilare er bij en de jongen zei maar mij praten zo over liefde en hij zei zo kijk je ga durven zeggen op wie je bent ik geloof dat niet en dan zei hij kijk meschin is asenka verlieft op mij en zei zeg dat niet en dan was ik rood als een tomaat en zei de jongen ben je echt verliefd op mij ik zei nee ik weet het antwoord maar ik wil het horen ik geef je een tip zeg het gewoon het voelt ook gewoon het is.
zo sipel xxx

Nicky Reyntens
14/12/2013
0

Hou van dit boek, ga zo het vervolg lezen xp.

i-like-to-move-it
23/06/2013
0

superromantisch! :)

Sofie
22/12/2012
0

Dit is een heel goed boek! Ik vind het vooral zeer leuk dat het verhaal zo lyrisch en poƫtisch geschreven is. Ik ben een grote fan, zowel van het boek als van de schrijfstijl van Maggie Stiefvater.

Lyana Van Mingeroet
07/11/2012
0

FANTASTISCH boek!!
Gaat over liefde, fantasy, vriendschap in Ć©Ć©n keer !

Joy
06/11/2012
0

Geweldig boek! De romantiek is te voelen en het sleurt je mee van begin tot eind. De manier waarop Maggie Stiefvater schrijft is geweldig. Je kan niet stoppen met lezen.

Sofie
04/11/2012
0

Ik vond dit echt een prachtig boek! Normaal gezien is fantasy niet bepaald mijn lievelingsgenre, maar dit boek heeft mijn mening veranderd. Wanneer ik de achterflap las, ging het verhaal blijkbaar over weerwolven. Aangezien ik nogal een afkeer heb van zulke Twilight-achtige zaken, had ik al zin om dit boek weg te leggen, maar de poƫtische manier van schrijven, trok me toch aan. Dit verhaal is zoveel meer dan weer zo'n doordeweeks liefdesverhaal. Dit verhaal is tenminste oprecht. Ik vind de personages prachtig uitgewerkt, vooral Sam, die zo teer is, dat hij mijn hart veroverde. Ook de kleine stukjes poƫzie van Rainer Maria Rilke gaven lieten je in gedachten wegdromen. Ik vind dit een echte aanrader!

Milena
20/10/2012
0

Ik vind dit boek echt geweldig. Het is het beste boek dat ik ooit heb gelezen. Er zit veel liefde, vriendschap en spanning in en er moeten moeilijke keuzes gemaakt worden. Ik kon niet wachten om de vervolgen te lezen.

18/10/2012
0

dit boek is geweldig, ik kan niet wachten op deel 3

Ine
17/10/2012
0

Superleuk boek, iedereen zou het moeten lezen!

esther
09/08/2012
0

deel 3 is uit. zeker lezen!

twilicious
18/05/2012
0

wanneer komt deel 3 uit!? ik lees hem nu in het engels maar ik heb liever in het nederlands... het duurt te lang!!

meisje2
19/04/2012
0

Heel goed boek zeker een aanrader!!!!

Jasmien Verlinde
16/11/2011
0

Ik vond het een zeer leuk boek, dat de spanning erin houdt en ervoor zorgt dat je aandacht nooit verslapt. Het is heel vlot te lezen en alleen het einde kon iets duidelijker zijn. Voor de rest een super boek!

Annelies Verheijen
28/09/2011
0

Huiver is een zeer goed geschreven boek. Je kan je goed inleven in de personages en het leest heel vlot!
Zeker een aanrader! :)

Flowerfan
06/03/2011
0

dit boek is echt geweldig. Als je twilight en hongerspelen leuk vind dan vind je dit ook leuk. Deel 2 fluiser is ook erg goed. Hopelijk komt er een deel 3

Stien Cuypers
21/11/2010
0

Huiver: een zeer aangrijpend verhaal. Het is een boek waar je niet anders kunt dan meegesleept worden door de emoties van de personages. Het knappe aan dit boek vind ik het feit dat Maggie Stiefvater er in slaagt om een mythe zoals weerwolven te moderniseren tot een geloofwaardig verhaal. De personages en de situaties zijn zo realistisch beschreven dat het allemaal normaal lijkt wat Grace en Sam meemaken.
Kortom het boek zit vol actie en romantiek, dƩ perfecte ingrediƫnten voor een betoverend liefdesverhaal.

tess tersago
20/09/2010
0

Het is een heel mooi boek. Er wordt constant van vertelperspectief gewisseld en dat vind ik net het mooie aan dit boek. Hierdoor weet je wat de personages van elkaar denken. Je wordt volledig meegesleept in het verhaal. Het is zeker een aanrader voor iedereen die de boeken van Stephenie Meyer graag leest. Hopelijk krijgen we nog wat te horen van Maggie Stiefvater.

Eline de boeck
08/09/2010
0

Een superboek waar je lekker bij wegzwijmelt en stiekem hoopt dat het ooit bij jezelf gebeurt ;)

Hanne Van Espen
25/06/2010
0

Dit boek heb ik net gelezen. I love it! Het neemt je helemaal in zijn greep, en je kan het niet meer wegleggen.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren