Cover van boek Dodenrit
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Full moon | 2012 | 384 pagina's
ISBN: 9789048814046

Dodenrit

Op het eiland Thisby vindt elk jaar de Scorpio Race plaats, een race tussen bloeddorstige waterpaarden waarbij verschillende ruiters het leven laten. Sean Kendrick is negentien en viervoudig kampioen. Het racen zit hem in zijn bloed. Kate Connelly, die haar beide ouders verloor aan de waterpaarden, doet voor het eerst mee aan de race, als allereerste vrouw en op een gewoon paard. Lacht het geluk haar toe?

Dit boek dompelt je onder in de geur van vis en bloed, het gillende geluid van waterpaarden en de nooit aflatende dreiging van hun moordlustige hoofden. De capaill uisce zijn een mythe, maar in dit verhaal worden ze zo echt dat een wandeling langs het strand nooit meer hetzelfde zal zijn ... .

Lees een stukje

Je hebt het hart van een zeemeeuw en het lef van een haai nodig om langs de rand van dit klif te galopperen. Het is hier niet zo hoog als de kliffen bij het racestrand, dat niet, maar als je hier naar beneden valt ben je evengoed dood. En voor een capall uisce is de roep van de zee op dertig meter erboven bijna even sterk als dertig meter verderop op het strand.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.12024
jessica de vries
29/11/2016
0

Dit boek is geweldig. Heel erg meeslepend, rauw en liefdevol.

zilverstroom
13/07/2015
0

Lijkt me een goed boek, ik ga dit zeker lezen!

luna.pieters
28/03/2014
0

het is een heel goed boek en ook heel spanend

Wat vind JIJ?

Aantal sterren