Cover van boek Het ongeluk project
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
De Fontein | 2018 | 335 pagina's
ISBN: 9789026144561

Het ongeluk project

Hoofdrol 1: David. Zit al 622 dagen alleen tijdens de lunchpauze. Hoofdrol 2: Kit. Heeft vrienden in overvloed, en komt voor het eerst weer naar school nadat haar vader is verongelukt. David weet niet goed hoe hij met klasgenoten kan praten. Kit wil niet meer met haar vrienden praten. Zo belanden ze aan dezelfde tafel tijdens de middagpauze. David belooft Kit om uit te zoeken hoe haar vader precies verongelukte. David bloeit open, Kit kan weer ademen. Tot David de echte reden ontdekt... Hoe sterk is hun vriendschap?

Hou je van een boek met vaart? Kruip je graag in het hoofd van twee tieners? Twee bijzondere, aparte, onzekere tieners die erg van elkaar verschillen? Ontrafel je graag een complex ongeluk? En hou je van droge humor? Dan is dit boek echt iets voor jou!

Lees een stukje

Ik zit te wachten op de tribune, op precies dezelfde plaats als op die eerste dag, toen Kit nog gewoon Kit Lowell voor me was, een aantekening in een notitieboekje en iemand die ik voorzichtig op de lijst Te vertrouwen personen had gezet. Een paar bijzondere ontmoetingen, meer niet. Nu besef ik dat ze buiten Miney de eerste is met wie ik ooit vriendschap heb gesloten. Als ze niet komt, zit ik met een gebroken hart. Niet letterlijk natuurlijk. Mijn hart blijft gewoon kloppen. Denk ik. Maar het zal wel pijn doen, letterlijk en figuurlijk.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.5
4.5/5 2 stemmen
leukerd
17/03/2021
4

Was een tof boek! :)

ik
04/01/2021
0

leuk boek, zeker een aanrader hehe

:)
02/11/2020
5

dit boek was ECHT heel goed

je moeder
20/10/2020
0

ik vind dit boek geweldig 

Wat vind JIJ?

Aantal sterren