Cover van boek Het grote verlangen
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Lannoo | 2006 | 44 pagina's
ISBN: 9789020964837

Het grote verlangen

Elise en Cyprian zijn vrienden, heel goede vrienden. Ze vinden elkaar in kleine dingen. Maar op een dag gaat het fout. Hij wil haar iets vertellen, maar vindt de juiste woorden niet. Cyprian vertrekt en gaat op zoek naar de juiste woorden. Elise wacht en verlangt.

Dit boek is een aanrader voor iedereen die houdt van weinig woorden en des te meer van kleurrijke, verrassende prenten. En voor iedereen die verliefd is, maar dat niet durft uit te spreken. Een (prenten) boek dat je zeker moet laten lezen aan je Grote Liefde.

Lees een stukje

Ze wordt het zoeken moe
en doet haar ogen dicht.
Ze droomt van kleine mensen,
kleine huizen en klein katten.
Ze droomt van teruggevonden woorden en van hem.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4
Kieran Bruggeman
03/09/2009
0

Als konijnen springen in de zee, lust de theepot 15 schapen, stel nu dat de laptop een salto maakt, zal de wereld vergaan, de zon is boos op ons, de maan probeert hem te bedaren maar de ster van ostria wil niet meewerken, hij zit liever heel de dag in een eet-zo-veel-als-je-wilrestaurant om tafels te eten.

thomas kokon
03/09/2009
0

Mensen hebben lange tenen in het donker.

michiel
07/05/2009
0

Het boek is zeer mooi geïllustreerd. Het is een goed verhaal maar af en toe is het wat overdreven qua afbeeldingen. Het zou wel kunnen in het echte leven maar het is ietwat onwaarschijnlijk. Maar mooi geschreven en een goede lay-out.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren