Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Full moon | 2012 | 416 pagina's
ISBN: 9789048813964

Het genootschap van de nacht

Na de verdwijning van haar broer maakt Allie het thuis en op school te bont en sturen haar ouders haar naar Cimmeria Academy. Op de kostschool zijn telefoons, televisie en computers verboden. Maar het geheimzinnige Genootschap van de nacht en twee van haar leden - de knappe Sylvian en de duistere Carter - slorpen al snel Allie's aandacht op. Allie voelt zich gauw thuis op de vreemde school. Tot een klasgenote gruwelijk om het leven komt...

Dit spannende boek is nog maar het eerste deel van een hele reeks over Cimmeria en het Genootschap. Het zal je, net als Allie, de wereld buiten de kostschool doen vergeten en je doen trappelen om meer te weten te komen over het mysterieuze Genootschap dat Allie in de ban houdt.

Lees een stukje

Het enorme gotische bouwwerk van donkerrode baksteen leek hier misplaatst. Het stond aan de voet van een steile, beboste helling. Het gebouw had vier verdiepingen en zag eruit alsof het was weggerukt uit een andere tijd, van een andere plaats, en was neergegooid hier in ... nou ja, waar ze ook waren. Het schuine dak liep uit in pieken en torentjes, met daarop een soort dolken van smeedijzer die de lucht in staken. Holy shit.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.1
4.1/5 7 stemmen
jessica de vries
25/05/2016
0

ik heb erg genoten van dit boek. het is lekker spannend en grappig. maar sommige stukken duurt het wel erg lang. pas in het midden van het verhaal, dan wordt het erg leuk.
ik raad het aan mensen die niet schrikken van een dik boek.

noa
31/07/2013
0

super boek !!! Het sleept je echt mee!!!

el mallaly
29/03/2013
0

Ik vond het een heel mooi spannend boek. Ik ga het zeker nog eens lezen.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren