Cover van boek Geestenburg
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Silvester | 2011 | 271 pagina's
ISBN: 9789058856562

Geestenburg

Dit leuke griezelverhaal start met de mislukte spokenjager Frank van der Galg. Tijdens een van zijn missies stuurt hij per ongeluk een levende jongen naar de geestenwereld. Deze jongen noemt Geert en is ongeneeslijk ziek. In Geestenburg, het spokenrijk, heeft hij echter enorm grote krachten. Met de hulp van zijn overleden opa strijdt Geert tegen de slechte heer Valkema. Maar komt Geert ooit terug thuis?

Deze strip bevat alles wat een grappig griezelboek moet hebben. Het is een donker verhaal, maar toch zit er humor in de illustraties en in de taal. Het verhaal heeft zelfs een vleugje romantiek. Laat de prenten van Doug TenNapel je meevoeren naar een volledig andere wereld. Geestenburg is een aanrader voor jong en oud!

Lees een stukje

'Waar zal ik eens beginnen? Het is jouw taak om geesten naar het hiernamaals te sturen. Geesten! Geen kinderen. Je bent een blunderaar, van der Galg. Volgens andere berichten plunder je koelkasten van klanten nadat je klaar bent en je bent ook betrapt terwijl je dutjes deed in hun bedden.'

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3.9
evrywon
20/10/2020
5

leuk boek

robbe
09/06/2020
3

een geweldig boek. ik wil het nog eens lezen๐Ÿ‘๐Ÿ˜

raul
06/11/2014
0

het lijkt een heel leuk boek

iemand
08/01/2013
0

'k heb het boek nog niet gelezen maar 't lijkt een leuk boek

Wat vind JIJ?

Aantal sterren