Cover van boek Doodleuk
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Volt | 2022 | 141 pagina's
ISBN: 9789021470757

Doodleuk

Na de Moordgids-trilogie is het nu tijd voor de prequel. Die draait opnieuw rond Pippa Fitz-Amobi en haar dorp Little Kilton. Zij en haar vrienden zijn uitgenodigd voor het moordmysteriefeestje van Connor. Allemaal spelen ze een personage en hebben ze een kaartje met aanwijzingen gekregen. Eerst vindt Pipa het maar niets om zich op te kleden in feestkleding uit de jaren 1920 en op te gaan in de fantasiewereld, maar zodra ze het spel begint mee te spelen is ook zij niet meer te stoppen. Kunnen ze de moordenaars van Reginald Remy ontmaskeren? 

Lees een stukje

’We weten dat Bobby hier in z’n eentje was toen hij het briefje neerlegde. Dat briefje kan net zo goed zijn dekmantel zijn om toegang te verkrijgen tot het moordwapen en…’

Maar haar uitweiding werd bruut verstoord door een luid, metaalachtig geluid dat door het huis gilde. Een tweede gil sloot zich erbij aan.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.75
4.8/5 4 stemmen
Gift
26/11/2023
4

Ik vind het een geweldig boek! Het leest vlot en het is makkelijk om te volgen. Je kan je helemaal inleven in het verhaal. Er zitten ook spannende stukjes in het verhaal en dat motiveert je om verder te gaan lezen.

 

 

mirte
26/10/2023
5

ik vind het boek echt super leuk!

Jet Wauters
08/09/2023
5

Ik vind het een geweldig boek!

Wat vind JIJ?

Aantal sterren