Cover van boek De zoektocht van Arka
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Querido | 2023 | 444 pagina's
ISBN: 9789045127002

De zoektocht van Arka

De gezwinde amazone Arka, 13 jaar, komt na een lange tocht aan in Hyperborea, de magische stad waar ze hoopt haar vader te vinden. De pas afgestudeerde magiër Lastyanax, 19 en door de plotse dood van zijn mentor meteen tot zijn opvolger gebombardeerd, moet lijdzaam toezien hoe zijn machtswellustige collega's de verkeerde beslissingen nemen.

Wanneer deze twee buitenbeentjes elkaar ontmoeten, en Arka discipel wordt van Lastyanax, kruisen duistere geheimen en corruptie hun pad, en moeten ze tot het uiterste gaan om niet ten onder te gaan.
Voor de fans van Harry Potter, want de auteur dankt uitdrukkelijk JK Rowling in haar nawoord, om haar de magische wereld van schrijven en zwerkbal te leren ontdekken.

Lees een stukje

Arka concentreerde zich en projecteerde haar anima in de lucht. Het was alweer een tijd geleden dat ze voor het laatst had geleviteerd en ze vond het maar raar om te merken hoe haar energie zich in haar lichaam verplaatste. Haar voeten kwamen los van het ijs toen haar lichaam zich van de zwaartekracht bevrijdde. De grond verwijderde zich langzaam en verdween in de mist. Alleen de neusgaten van Uk, die zijn hoofd had opgericht, leken te zweven in de mist. 

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren