Cover van boek De helft van mij
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Kluitman | 2024 | 303 pagina's
ISBN: 9789020652611
Dit boek staat in de lijsten HolebiNieuw op Boekenzoeker

De helft van mij

Sara's moeder is overleden na een slepende ziekte toen Sara nog erg jong was. Wanneer ze op school een opdracht krijgt om een werk te maken rond nature vs. nurture, raakt ze met zichzelf in de knoop. Ze heeft het gevoel dat ze met die gevoelens bij weinig mensen terecht kan. Gelukkig is er Jen, een vriendin van vroeger die terug bij haar in de buurt is komen wonen.

De helft van mij is een sterk geschreven verhaal over hoe iedereen op een andere manier rouwt, doen wat je graag doet en  prille liefde, alsook de twijfels die daarbij komen kijken.

Lees een stukje

Weet je, Sara, rouw is geen lineair proces. Het is niet iets wat we kunnen doorlopen om er vervolgens vanaf te zijn. Rouw is eerder iets wat in golven komt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je je een hele periode best goed voelt, dat je denkt dat je het verlies van iemand een plekje hebt gegeven. Maar dan kan er ineens iets gebeuren waardoor je overspoeld wordt door een vloedgolf van gemis, en dan kan het voelen alsof iemand pas net weg is, of dat je het verlies nooit een plek zult kunnen geven.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren