Cover van boek De geur van groen
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Moon | 2019 | 208 pagina's
ISBN: 9789048860104
Dit boek staat in de lijst Nieuw op Boekenzoeker

De geur van groen

Hoe begrijp je de wereld als je hem niet kunt zien? Hebben kleuren geuren of kun je ze voelen?
Voor de 16-jarige Raaf zijn het belangrijke vragen. Ze is immers blind. Gelukkig heeft ze haar vriendin May-Lin, die alles met veel humor becommentarieert voor haar beste vriendin. Vergis je niet: dit verhaal gaat niet gewoon over blind zijn, maar wel over vriendschap, verliefdheid en zelfs verlies. Kortom, over alle dingen die ons leven kleur geven.

Dit boek geeft je all the feels! Je lacht luidop met May-Lins sappige beschrijvingen, je leert Raafs leven begrijpen en halverwege schrik je zeker van de plottwist! 'De geur van groen' is gegarandeerd een aanrader als je van dramatische en romantische verhalen houdt. 

Lees een stukje

Iedere kleur voelt anders en van die beleving hou ik het meest. Zo zijn de rode M&M's mijn favoriete, omdat rood je dat warme gevoel geeft. Iedereen om me heen roept altijd dat het onzin is omdat iedere kleur M&M's hetzelfde smaakt. Misschien is dat ook wel zo, maar niet in mijn wereld, in mijn wereld is iedere kleur anders van smaak en van geur. Zo ruikt groen nooit hetzelfde als geel.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren