Cover van boek De afstand tussen jou en mij
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Blossom Books | 2022 | 318 pagina's
ISBN: 9789463493284
Dit boek staat in de lijst Bestemming bib: ver weg

De afstand tussen jou en mij

Voor de zeventienjarige McKenna ligt de wereld aan haar voeten met zorgzame ouders, een toelating voor de universiteit en een vriend. Maar op dit kantelmoment in haar leven wil ze eerst een jaar lang met een rugzak haar eigen weg gaan. Samen met haar beste vriendin zal ze de Appalachian Trail wandelen, een langeafstandspad van 3500 km in de Verenigde Staten. Als haar vriendin vlak voor vertrek afzegt, besluit McKenna om de uitdaging stiekem alleen aan te gaan.

Onderweg ontmoet ze Sam. Ze is meteen smoorverliefd op hem, maar merkt dat hij heel wat raadsels met zich meedraagt. Als ze hem volgt, weg van het verharde pad, wordt de reis plots gevaarlijk en moet McKenna vechten voor haar leven...

Een avontuurlijk en vlot leesbaar boek over zelfstandig worden. Over hoe we niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk allemaal een rugzak met ons meedragen en hoe die ons verdere leven onmiskenbaar bepaalt.

Lees een stukje

Ik ging de bossen in omdat ik bewust wilde leven, om me alleen met het wezenlijke bezig te houden en te onderzoeken of ik niet kon leren wat het leven me moest leren, zodat ik niet op mijn sterfbed zou moeten ontdekken dat ik niet geleefd had.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4
Xantippe
21/04/2024
3

Een mooi beschreven roman met personages die een persoonlijke groei doormaken. Desondanks is het plot voorspelbaar.

sintludgardis
26/09/2023
5

Heel goed.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren