Cover van boek Carrie Soto is back
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Ambo|Anthos | 2023 | 380 pagina's
ISBN: 9789026361708
Dit boek staat in de lijsten PowermeisjesTikTok boeken

Carrie Soto is back

Game set match!
In dit vierde boek uit de California Dream-reeks van Booktok-babe Taylor Jenkins Reid staat een 37-jarige tennisSter centraal, die een come-back voorbereidt om haar record van 20 grandslams terug te winnen. Dat dreigt ze immers te moeten afstaan aan haar jongere rivale Nicki Chan. Met de steun van haar vader, die haar jarenlang coachte, doet ze opnieuw een graai naar de titel.
Carrie is best wel bitchy, maar om haar niveau van topsport te bereiken moet je nu eenmaal vastberaden, onverschrokken en meedogenloos zijn. Onder haar ijzeren pantser schuilt uiteraard ook een donzige laag, die ze angstvallig verborgen houdt. Het is vaak eenzaam aan de top.
Een boek over sterke vrouwen, doorzettingsvermogen en tennis natuurlijk, dat zowel sportliefhebbers als sporthaters zal boeien!
 

Lees een stukje

'Zeker weten, hija? Ik ben niet meer de man die ik was. Ik heb niet meer hetzelfde... uithoudingsvermogen.' 'Dan kunnen we elkaar de hand geven,' zeg ik. 'Je zult iemand coachen die ook haar beste tijd heeft gehad.' Het staat inmiddels 40-15. Nick staat op het punt de partij te winnen. 'Ik zal de beste tennisspeelster aller tijden coachen,' zegt mijn vader. Hij pakt mijn hand. Hoewel ik tegen de veertig loop, lijkt mijn hand op de een of andere manier nog steeds heel klein in de zijne. En net zoals vroeger voelt hij warm en ruw en sterk aan.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5

Wat vind JIJ?

Aantal sterren