Cover van boek Meisjes en sport : de 50 meest inspirerende vrouwelijke atleten wereldwijd
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Van Halewyck | 2018 | 127 pagina's
ISBN: 9789461318046
Dit boek staat in de lijst Powermeisjes

Meisjes en sport : de 50 meest inspirerende vrouwelijke atleten wereldwijd

Ken je Patti McGee - de eerste skateboardster? Of Nicola Adams, de eerste vrouw die een Olympische medaille won met boksen?
In dit boek vol met mooie tekeningen ontmoet je vijftig bijzondere vrouwelijke atleten doorheen de geschiedenis. Er is aandacht voor enkele bekende en heel wat onbekende belangrijke vrouwelijke sportsters die net zo goed een plekje in de geschiedenis verdienen. Maak gauw kennis met deze 50 heel dappere vrouwen!

Lees een stukje

"Het zwakke geslacht!" Dat was niet de eerste keer dat die valse woorden werden uitgesproken, en het zou zeker niet de laatste zijn. Bobby Riggs, een voormalig tenniskampioen, zei dat in 1973 over vrouwen. Maar tennisster Billie Jean King kwam op tegen deze pestkop. Dankzij uitstekende vaardigheid, fysieke kracht en sterke zelfverzekerdheid zou Billie Jean King de wereld veranderen met behulp van een tennisracket. 

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen
eden bahlbi
16/10/2022
0

ik vind dit boek leuk want dit boek gaat over meisjes?✊sport en omdat onbekende belangrijke vrouwelijke sportatleten wereldwijd bekend moeten worden

Wat vind JIJ?

Aantal sterren