Cover van boek Bunkerdagboek
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
De Harmonie | 2014 | 224 pagina's
ISBN: 9789076168883
Dit boek staat in de lijst Dagboeken

Bunkerdagboek

Als Linus een blinde man wil helpen, wordt hij bewusteloos geslagen en ontvoerd. Hij wordt wakker in een ruimte, ergens diep onder de grond. Op vaste tijden komt er een lift naar beneden. De eerste keer zit er niets in, maar op de tweede dag van zijn gevangenschap blijkt er een klein meisje in te zitten. Ook zij is ontvoerd. Na haar worden er nog meer mensen naar beneden gestuurd. Sommigen zijn er erg slecht aan toe. Niemand begrijpt wat er gebeurd is en hoe het verder moet. Een ding is duidelijk: er lijkt geen enkele mogelijkheid om uit de ondergrondse bunker te ontsnappen.

In deze spannende thriller zijn de gevangenen volkomen overgeleverd aan de macht van de onbekende ontvoerder. Waarom nam hij hen gevangen? Wat wil hij? Waarom straft hij hen zo meedogenloos? De groep bestaat uit zes heel verschillende mensen, van de 9-jarige Jenny tot en met de ruim 80-jarige, doodzieke Russell. Ze moeten samenwerken om te overleven. Maar kunnen ze dat?

Lees een stukje

Maar goed, de lift kwam naar beneden.
De deur ging open.
Hij was niet leeg.
Er stond een hond in.
Ik heb in mijn tijd heel wat enge honden gezien, maar deze... God... dit was heel wat anders. Een dobermannpincher. Zo'n grote lelijke. Donkerbruin, bijna zwart. Gestrekt hoofd, kleine puntige oren, krachtige schouders. Mager, knokig, half uitgehongerd. Brandende ogen, ontblote tanden, grauwende zwarte lippen.
We stonden allemaal stokstijf.

Luister een stukje

Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij de Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3.693335
V
01/12/2020
5

Echt een goed boek. Heel spannend, een aanrader.

Annabelle
11/03/2019
0

De laatste bladzijden... verder een spannend boek. ik heb het boek net uit en die laatste bladzijden waren om te huilen! Wil je weten waarom die laatste bladzijden zo speciaal waren?
Lees het boek en je komt het te weten...
Wel een aanrader voor mensen die tegen een stootje kunnen!

Davina vermeersch
06/03/2018
0

Het is een heel spannend boek. Met een avontuurlijk verhaal. Het is wel zielig dat jenny (9 jaar) zoiets moet meemaken.

Delphine
04/03/2018
0

Bunkerdagboek is een boek vol spanning, avontuur en mysterie. Je wordt meteen meegezogen in het verhaal! Het ene mysterie is nog niet eens opgelost en er komt al een ander mysterie opduiken! Toen ik het boek las ging ik helemaal mee op in het verhaal! Een echte aanrader!

majidboek
16/10/2014
0

super leuk boek

Wat vind JIJ?

Aantal sterren