Cover van boek Billie & Seb
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Lebowski | 2017 | 320 pagina's
ISBN: 9789048850105

Billie & Seb

Door een ongeluk op de trampoline ligt Sebs vriendin Billie in coma. Hij vlucht weg in gevechten met luchtdrukgeweren met de jongens van het dorpje. Dit brengt bij de vader en oom van Seb herinneringen boven aan een oorlogstrauma. Maar zowel de ouders als de zoon kunnen niet spreken over de spoken die hen kwellen.

Het boek focust op de adolescentie. Eens volwassen blijkt de moderne mens enkel in staat tot twijfel en een troebel wereldbeeld. Dit en andere levensvragen kan je allemaal ontdekken in het boek Billie & Seb dat filosofische passages combineert met gewelddadigere scènes.

Lees een stukje

De jongens draaiden weg van het spoor, dat een stukje verder doorliep alvorens verderop met een wijdere beweging achter de boerderij langs te lopen, terwijl ze zelf al snel rechtsaf een pad insloeg en door een klein, schraal bos - magere stammen, lege dunne takken, altijd iets dat ritselde - de boerderij via de voorkant naderden. Niet veel later reden ze het erf op dat aan de rechterzijde werd begrensd door een oude schuur, en aan de linker door de stallen en het woonhuis, waarachter de oefenbaan en de loods verborgen zaten.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren