Cover van boek Ben je ervaren?
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Ooievaar | 2009 | 235 pagina's
ISBN: 9053337679

Ben je ervaren?

Liz reist met Dave naar India omdat ze behoefte heeft aan gezelschap. Dave reist met Liz naar India omdat hij met haar naar bed wil. Al snel realiseert hij zich dat hij een vreselijke fout heeft gemaakt. Hij kan de hitte niet verdragen, hij vindt het Indiase eten smerig, heeft een hekel aan toeristen – en hij haat Liz.

Het boek is meer dan tien jaar oud, maar nog altijd verplichte lectuur voor backpackers (in spe). Vol humor geeft het een beeld van twee rugzaktoeristen die ver van huis op zoek zijn naar zichzelf. Op hun weg ontmoeten ze hilarische figuren zoals fake spiritualisten en laffe avonturiers. Zeer grappig. En je hebt het zo uit.

Lees een stukje

Ze krijgt een smalend glimlachje op haar gezicht, dat ze half voor me verborgen houdt - om het extra hatelijk te maken.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3.77778
3.8/5 9 stemmen
Lynn Van Nieuwenhove
24/03/2016
0

Het is geen moeilijk boek om te lezen vanwege de makkelijke woordenschat en omdat het heel vlot leest. Ik heb het boek wel in het Engels gelezen. Je kan wel niet zeggen dat het spannend is, maar ik wou wel steeds verder lezen na elk hoofdstuk. Het boek haalt geen heftige thema's aan wat het erg ontspannend maakt om te lezen. Het enige wat ik frustrerend vond, was dat niemand Dave geloofde en in discussies voelt Liz zich altijd superieur terwijl haar argumenten gewoon niet kloppen, soms is het ook ongelooflijk wat ze zegt. Je denkt komaan, dat kan toch niet. Ik voelde me net hetzelfde als Dave: ik kon haar niet uitstaan!

Elliott Hayot
11/04/2011
0

Het boek is matig. ZO grappig is het nou ook weer niet! Er zitten inderdaad op sommige bladzijden grappige stukjes maar ook die blijven flauw. Het boek is anders wel zeer seksistich: er wordt in elk hoofdstuk wel iets geschreven over Dave die geil is of Dave die seks heeft. Niettemin was het vlot om te lezen, maar als je echt van een boek wilt genieten is dit niet echt HET boek dat ik zou nemen!

Jens Dewulf
15/02/2009
0

Het was aan aangenaam boek op te lezen. Het las vlot. Ik dacht dat het moeilijk was om humor te stoppen in een boek maar in dit boek was dit zo simpel. Het enige nadeel vond ik dat de namen Japans waren. Maar anders was het boek zeer boeiend.

lise
26/01/2008
0

Hilarisch! Ongelooflijk fijn om te lezen (met mijn verstand op 0).

ikke
02/03/2004
0

het was een enorm goed boek. Veel humor en een aanrader.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren