Cover van boek Al is de leugen nog zo snel...
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
The House of Books | 2011 | 271 pagina's
ISBN: 9789044330540

Al is de leugen nog zo snel...

Dit chicklit-boek is het zesde deel in een razend populaire reeks. Het gaat over de vier vriendinnen Emily, Aria, Hanna en Spencer. In de vorige delen verloren de meisjes hun beste vriendin Alison. Daarom zochten ze haar moordenaar en gaven ze de jongen Ian aan bij de politie. In boek zes worden de meiden lastig gevallen door iemand die zich A noemt. Ze beginnen te twijfelen aan de schuld van Ian, maar niemand luistert nog naar hen.

Pretty little liars is een erg spannende reeks. Dit zijn meidenboeken en detectives in één: winkelen en problemen met jongens wisselen af met moord en de dreiging van een stalker. In dit boek telt één vraag: wie is die stalker en zullen de meisjes hun leven weten te redden?

Lees een stukje

En met een volmaakt geheugen zou het verleden opeens een stuk bedenkelijker kunnen worden. Iemand die nu een bondgenoot lijkt? Kijk nog maar eens goed. Zou best eens kunnen dat diegene helemaal niet zo aardig is als je dacht. Een vriendin van wie je denkt dat ze je altijd rugdekking geeft? Oeps! Bij nadere beschouwing valt dat toch tegen. Als vier knappe meiden uit Rosewood ineens een perfect geheugen zouden krijgen, wisten ze misschien beter wie ze konden vertrouwen en bij wie ze uit de buurt zouden moeten blijven. Maar ach, misschien zou hun verleden dan nog minder logisch lijken dan voorheen. Het menselijk geheugen is een grillig iets. En soms zijn we nu eenmaal gedoemd te herhalen wat we zijn vergeten.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.366665
4.4/5 7 stemmen
amy
19/11/2013
0

Ik vind dit een heel mooi en meeslepend verhaal. De schrijfster slaagt erin dat de lezer na het eerste boek alle volgende boeken wil lezen! Het leven van Aria, Hannah, Emily en Spencer wordt verdeeld per hoofdstuk zodat je het verhaal goed kan volgen!

Leilaaa
09/10/2013
0

Hey! Lijkt me een tof boekske :). Haha zalig!

Boekenwurmpie
14/05/2013
0

Zotzalig boek! Moet je echt lezen! Zowel voor meisjes als jongens. Ik raad wel aan om echt te beginnen met nr. 1, want anders ben je helemaal niet mee!

hagar
28/10/2012
0

Ik kijk de serie en die boeide me enorm. Ik hou van de personages. En weet je, ik denk dat ik weet wie 'A' is. Wil je het ook weten, lees het dan snel!

Charlotte Eeckhout
27/08/2012
0

Zeer tof & spannend boek! Ik heb de serie ook gezien! Een echte aanrader!

Wat vind JIJ?

Aantal sterren