Cover van boek Stormgevaar
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Bruna | 2013 | 336 pagina's
ISBN: 9789400502932

Stormgevaar

Wanneer de telepathische Hannah de gedachten van haar stiefvader Jeff leest, beseft ze dat ze in levensgevaar is. Daarom wordt ze door haar moeder naar een onbekend eiland gesmokkeld. Eenmaal daar blijkt Hannah, die nu Becca heet, volledig op zichzelf aangewezen: geen schuilplaats, geen vrienden, een valse identiteit en een moordzuchtige stiefvader op haar hielen. Gelukkig ontmoet ze de mysterieuze Derric, waarmee ze meteen een band heeft. Maar wanneer Derric gewond raakt, komt Becca in een politieonderzoek terecht. Haar identiteit en krachten geheim houden wordt bijna onmogelijk...

Hannahs situatie is erg ingewikkeld, maar toch weet ze zich met een zekere flair door al haar problemen te worstelen. Ze vindt zelfs nog de tijd om verliefd te worden op Derric. De problemen met haar stiefvader zijn trouwens niet de enige! Over het eiland hangt een grimmige sfeer: mensen lijken meer te weten dan ze zeggen. Bereid je dus voor op een boek vol spanning, geheimen en liefdesavonturen!

Lees een stukje

Toen veranderde alles. Aan het leven zoals Hannah het had gekend kwam een eind.
… kleine kreng denkt altijd… een inbraak… verrassing… Connor…ze weet het als ze hoort dat een pistool… want dood is tegenwoordig niet altijd dood…
Het pak gleed uit Hannahs vingers en de melk klotste over de vloer.
Ze draaide zich met een ruk bij de koelkast vandaan en keek Jeff aan.
’Stuntelig,’ zei hij, maar in zijn hoofd zat iets anders.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.4375
4.4/5 4 stemmen
anoniem
25/11/2021
5

Het is een megaleuk boek, je moet echt heel de reeks lezen!

Britt Van Nieuwenhuyze
01/03/2017
0

Ik vind het een goed boek, het is een mooi verhaal waar je zeker en vast nog het vervolg wil van lezen. Het is een boek dat gemakkelijk leest en te begrijpen is. Het is een grote aanrader als je van geheimzinnigheid, spanning en een beetje romantiek houdt.

Ine Coppieters
18/02/2017
0

Ik vind het een heel goed boek, de personages worden mooi beschreven. Het is realistisch en je wordt zo meegesleept in het verhaal.
Zeker een aanrader als je van spannende boeken houdt.
Ik kijk zeker al uit om het vervolg van het boek te lezen.

jessica de vries
24/09/2016
0

ik heb erg genoten van dit boek. Er komen veel problemen in voor. Zoals jongeren die moeten vluchten voor ouders. Iemand wil zijn school niet afmaken. De ene is geadopteerd uit Afrika. Het lijkt veel firstworldproblem. Maar er komen veel levenlessen in voor. De spanning wordt ook wel goed opgebouwd. Het is niet echt een thriller, meer een spannende Roman.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren