Cover van boek Uit het niets
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Davidsfonds/Infodok | 2021 | 237 pagina's
ISBN: 9789002274343

Uit het niets

Een meisje komt bij bewustzijn in een luchthaven. Ze kent haar eigen naam niet. De mensen rondom haar vertellen hoe ze werd gevonden tijdens een expeditie. Na een vulkaanuitbarsting is de wereld onleefbaar, omwille van giftige dampen. Omdat ze die dampen te lang inademde, is ze haar geheugen kwijt. In de luchthaven kan een groep mensen overleven op een voorraad eten en door de deuren gesloten te houden. De overlevenden hebben allemaal een taak in de gemeenschap. Maar verloopt dat wel zo eerlijk? En wat is er buiten werkelijk aan de hand? 

Als je denkt dat dit einde-van-de-wereld-verhaal herkenbaar klinkt, dan vergis je je. Halverwege neemt het namelijk een onverwachte wending. Ontdek het vooral zelf in dit pakkend boek over de complexiteit van herinneringen! 

Lees een stukje

Duisternis. Volledige duisternis. Achter mijn ogen. In mijn hoofd. Waar zijn alle beelden? Ik open mijn ogen weer en kijk naar het flauwe schijnsel van de deuropening. Ik wil niet nadenken. Ik wil geen vragen stellen waarop ik geen antwoorden weet. In het hier en nu leven. Nu. En nu. En nu. En nu. Met elke seconde tikt een nu weg. 

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5

Wat vind JIJ?

Aantal sterren