Cover van boek Pizzamaffia slaat door
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Moon | 2019 | 221 pagina's
ISBN: 9789048848447

Pizzamaffia slaat door

Slipper werkt in de succesvolle pizzeria Melodia. Er staat voor hem heel wat op het spel: hij begin een misstap en kreeg een nieuwe kans. Het wordt pas echt spannend in de pizzeria als een vriend, de vluchteling Ziad, om hulp vraagt. Een woedende jongerenbende heeft het op de jongen gemunt. Het team wil Ziad beschermen - maar wordt dit de ondergang van de pizzeria?

Met een rotvaart sleurt dit boek je mee: geweldige gesprekken, een jongedame die kickbokst als de beste, veel grapjes en jongeren die uitzoeken hoe ze op het rechte pad kunnen blijven. Gelukkig zijn er altijd pizza’s!

Lees een stukje

Nadat mijn moeder de deur uitliep, keek Haas me even streng aan en vroeg verbaasd: 'Who the fuck is meneer Banini, Slipper?'
'Sorry man, je weet hoe para mijn moeder is. Als ik had verteld dat je mocro bent... Niet dat ze discrimineert dus, serieus, echt niet. Ze was in het begin gewoon bang dat ik weer in een verkeerde omgeving ging zitten. Ik had geen zin in discussie en toen zei ik maar dat je een Italiaan bent, meneer Banini heet en verre familie bent van die Italiaanse zanger, Eros Ramazzotti. Zijn muziek vindt mijn moeder echt vet.'

Luister een stukje

Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3.75
3.8/5 4 stemmen
Wout
20/05/2021
4

Het is een tof boek dat vlot leest. Door het vele gebruik van straattaal is het ook geen saai boek, al moet je er wel voor open staan. Het is zeker een aanrader.

16/01/2021
4

dit is echt een mooi boek

Wat vind JIJ?

Aantal sterren