Cover van boek Onmogelijke wezens
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Luitingh-Sijthoff | 2024 | 317 pagina's
ISBN: 9789021044934

Onmogelijke wezens

Wanneer Christopher zijn vakantie bij zijn grootvader doorbrengt, krijgt hij één regel om te volgen: de heuveltop achter het huis betreden is ten strengste verboden. Kan je het Christopher dan kwalijk nemen dat hij toch een kijkje gaat nemen? Op de verboden heuvel kan je van Schotland naar de Archipel reizen, een groep eilanden waar mythische wezens al jarenlang in het geheim overleven. Maar de Archipel is in groot gevaar. Samen met Mal, een dapper meisje met een vliegjas en een babygriffioen, begint Christopher aan een gevaarlijke tocht. Kunnen ze de Archipel redden voor het te laat is?

Dit is een sfeervol boek vol magie, actie en kleurrijke personages. En wat dit boek extra leuk maakt, is ‘Het bestiarium’, een geïllustreerd overzicht van alle mythische wezens die je in de Archipel vindt. Het is het eerste deel in een reeks, maar je kan het perfect als losstaand boek lezen.

Lees een stukje

Als je zelf vanuit een onbewolkte hemel in iemand anders’ leven springt – of sterker, op hun schip – kun je niet verwachten dat niemand dat zal merken. De eigenaar van het schip merkte het wel. Hij was er allesbehalve blij mee. ‘Wat, bij de Onsterfelijke, moet dit voorstellen?’
 

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren