Cover van boek De goede dieven
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Luitingh-Sijthoff | 2021 | 250 pagina's
ISBN: 9789024593514

De goede dieven

Vita en haar moeder komen Vita’s opa helpen in Amerika. Een bedrieger heeft hem zijn huis uitgejaagd. Hij beweert de nieuwe eigenaar te zijn. Vita gelooft er niets van. Ze wil haar opa helpen. In het oud huis is een waardevol sieraad verstopt. Vita wil het ophalen zodat haar opa weer geld heeft. Ze krijgt hulp van twee circusjongens en een straatdievegge. Samen bedenken ze een gewaagd plan. Dat zorgt voor spannende en gevaarlijke momenten. Zal het hen lukken om de bedrieger te ontmaskeren? Het wordt een boeiend avontuur dankzij Vita’s nieuwe vrienden.

Sluip, vlieg en kruip mee door een bruisend New York met de goede dieven in dit originele en spannende verhaal. 

Lees een stukje

Daar kwam Samuel, gevolgd door Arkady met Rimsky fladderend boven zijn hoofd, de hoek om. Arkady’s armen waren geheven, klaar om te vechten, en Samuels ogen glommen van kwaadheid.
Ze hielden even stil, namen de situatie op en spurtten toen de steeg in. Arkady liet een hoge oorlogskreet horen terwijl ze recht op de twee jongens afschoten.
Dat werd de kleine te veel. Hij draaide zich om en ging ervandoor, gevolgd door de lange, met een open mond van angst. Rimsky achtervolgde ze met duikbombardementen.
‘Alles in orde?’ vroeg Arkady.
 

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.8
4.8/5 5 stemmen
Naamloos
16/02/2024
4

👌

legomannetje
13/05/2023
5

☺️

Wat vind JIJ?

Aantal sterren