Cover van boek Niemandskind
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Querido | 2010 | 173 pagina's
ISBN: 9789045111728

Niemandskind

Keet bezit een bijzondere gave: zij ziet geesten van overleden personen. Als ze met haar vriend Niek en diens vader Bert met vakantie aan zee is, ontdekt ze in een afgesloten kamer in hun hotel een eenzame vrouw. De eigenaresse van het hotel lijkt meer te weten, maar houdt haar mond. Keet gaat op onderzoek uit en ontdekt wat er zich jaren geleden in die kamer heeft afgespeeld. Dat heeft alles te maken met de Tweede Wereldoorlog.

Wie is die geheimzinnige vrouw? Waarom is ze zo ongelukkig? Waarom wil de eigenaresse over bepaalde zaken absoluut niet praten? En dan wordt er ook nog een skelet in de duinen gevonden... Alles blijkt met elkaar te maken te hebben. Hoe, dat weet je pas als je dit spannende boek uit hebt.

Lees een stukje

Keet legde haar hand op de deurklink, maar drukte hem niet naar beneden. Ze had een vreemd gevoel, alsof ze niet alleen was, ook al zag ze niemand. Ze luisterde, maar hoorde niks anders dan haar eigen ademhaling.
'Is daar iemand?' fluisterde ze.
Door de muur van de gesloten kamer kwam een blauwwitte mist. De mist vormde een slanke vrouwenhand die Keets kant op kwam zweven.
Keet deinsde achteruit en drukte zich zo plat mogelijk tegen haar kamerdeur, maar de hand kwam niet dichterbij. Ze wenkte alsof ze wilde zeggen: Kom. Kom maar.
Keet bleef als bevroren staan.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
3.441175
EvelienSuikerspin=D
22/09/2015
0

Ik hou erg van griezel en horror :D Hopelijk is dit boek er zo eentje =D

anoniem
09/10/2013
0

Het lijkt me een heel leuk boek, ga ik zeker eens in de bib zoeken.

Yentl
17/10/2012
0

amai lijkt mij spannend en eng, kei tof!!

lisa van ertvelde
23/05/2012
0

Ik vond het heel leuk, alleen mag het wat griezeliger.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren