Cover van boek Lust
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Meulenhoff | 2010 | 190 pagina's
ISBN: 9789029086400
Dit boek staat in de lijst Seks

Lust

Renske De Greef zorgde voor veel ophef toen ze op de Nederlandse site spunk.nl stukjes schreef over haar seksleven. Deze columns vind je verzameld in dit knalroze boek. Ze vertelt waarom ze trouw blijft aan haar grote witte onderbroeken, maar ook pittiger thema's gaat ze niet uit de weg: wat dacht je bijvoorbeeld van opzijgezet worden door een Thaïse prostituee?

Dit boek mag je niet in één keer lezen. Je moet het naast je bed leggen en er met kleine beetjes van snoepen. Het is grappig, nog vaker hilarisch en af en toe behoorlijk pikant. Ideaal als je over een wellustig meisje en haar rijke seksleven wil lezen.

Lees een stukje

Ik klop zachtjes op de kamerdeur van de jongen. Een onbestemd geluid stijgt op. Hoe de neuk weet ik nu of ik de goede kamer heb? Ik gok toch maar, ben immers een wilde meid, en ga binnen. De gordijnen zijn dicht en er hangt een penetrante geur. De geur van lichaamssappen en verschaald bier. Op de grond liggen kleren. Waaronder de mijne. In het bed ligt een jongen. Een warrig sympathiek hoofd komt boven de dekens uit. Het maakt weer dat ombestemde geluid. 'Hai,' zeg ik.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.285715
4.3/5 7 stemmen
15/09/2023
0

het is een super saai boek wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Kerensa
03/12/2012
0

Ik vond het niet zo'n goed boek. Ik heb al, voor ik dit boek las, twee dikke boeken van Pieter Aspe gelezen, en deze las ik veel liever dan het dunne boekje dat ik nu heb gelezen. Het verhaal is veel te ingewikkeld en springt van de hak op de tak. Het is niet altijd duidelijk over wie het gaat of in welke omgeving de inspecteurs zich bevinden. Als ik het boek punten zou moeten geven, geef ik het een 6/10.

David Deweerdt
04/10/2012
0

Ik lees niet vaak boeken tenzij als opdracht voor school. De reden dat ik dit boek koos is simpel, het onderwerp sprak me wel aan, namelijk “liefde, seks en bambihertjes”.
Zoals op de kaft van het boek geschreven staat.
Het boek weerlegt het concept achter relaties en seksuele ervaringen op een interessante manier. Namelijk door het gebruik van flashbacks uit het leven van een 19-jarig meisje. In iedere flashback word een onderwerp besproken in verband met relaties, liefde en seks. Enkele voorbeelden van die onderwerpen zijn: Pillowtalk, Dirty talk, Trio, Eerste date, Jaloezie, Seksrelatie, etc. De ervaringen worden ook altijd erg persoonlijk uitgedrukt, de nadruk ligt dan ook altijd op het feit dat iedereen situaties op een andere manier ervaart. De wijze waarop dit verhaal werd geschreven heeft dan ook zowel een minpunt als een pluspunt. Het minpunt, naar mijn mening, was dat het boek in een vrouwelijk perspectief word verteld, ik kreeg van elke ervaring enkel de vrouwelijke mening en soms een beetje informatie over de mening van de mannelijke tegenspeler in de flashback. Maar wat ik nu zojuist heb omschreven als een minpunt is eigenlijk ook een pluspunt, ik heb namelijk veel geleerd over de vrouwelijke manier van denken en heb uit elk hoofdstuk toch wel iets onthouden wat mij later nog van pas zou kunnen komen. Over het algemeen vond ik dit een interessant en leerzaam boek. Ik raad het zeker en vast aan voor iemand die wat meer wil leren over relaties, liefde, de vrouw, seks of gewoon op zoek is naar een goed boek.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren