Cover van boek Leugenaar leugenaar
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Querido | 2020 | 189 pagina's
ISBN: 9789045124087
Dit boek staat in de lijsten PestenPapaboekenTop 10: 12 tot 15 jaar

Leugenaar leugenaar

Wanneer Charlie opstaat op haar dertiende verjaardag, blijkt haar vader voorgoed vertrokken te zijn. Met haar moeder kan ze er niet over praten, haar vriendin Liv tatert de hele tijd blij over haar eigen vader en haar klasgenoot Kat daagt Charlie uit met de meest vervelende vragen en opmerkingen. Gelukkig kan ze wel nog bij haar oma terecht. Maar dat blijkt niet genoeg voor Charlie om haar boosheid de baas te kunnen en ze raakt steeds verder en verder bedolven onder haar eigen toren van leugens.

In dit boek vol scherpe dialogen beleef je vanop de eerste rij mee hoe Charlie zich door de plotse scheiding van haar ouders heen spartelt.

Lees een stukje

Na een tijdje werden de stemmen zachter, en ten slotte bleef alleen mijn moeder over. Het klonk als iemand die ver weg, heel vermoeid de tafels opdreunde. Ze had niets meer te zeggen, maar ze wilde nog niet stoppen met praten.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5
Anoniem
19/11/2021
5

👍 Supergoed boek

Zoë
17/10/2021
5

Ik vond dit boek zeer leuk.

Waarom? 

Omdat het boek gewoon goed is opgebouwd, er is eigenlijk niet echt superveel tekst want het lettertype is nogal groot maar dat is goed.

En waarover het gaat is gewoon leuk daarom geef ik dit boek 5 sterren.😁

Wat vind JIJ?

Aantal sterren