Cover van boek Julia en mijn broer en ik
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Querido | 2023 | 183 pagina's
ISBN: 9789045129600
Dit boek staat in de lijst Zomer

Julia en mijn broer en ik

Esse lijkt het allemaal op een rijtje te hebben: succes als voetballer en een prachtig liefje Julia met wie hij al lang samen is. Zijn broer Jakob hunkert stiekem naar de verboden vrucht, het liefje van zijn broer. Plots verschijnen er barsten in die perfecte wereld van Esse. Als Rocky ten tonele verschijnt, een sluiperige sujet, en Jakob een kans ziet om zélf een held te zijn; in de bres te springen voor zijn broer én punten te scoren bij Julia, dendert een verhaal binnen dat zo past in een bloedstollende thriller.

De setting van een zinderend zwoele zomer, waar alles mogelijk is en de verhitte gemoederen op smelten staan, maken van dit verhaal eentje dat je razendsnel wil verslinden.

Lees een stukje

Haar gezicht is nu vlak bij het mijne. Ik zie de anders onzichtbare haartjes op haar bovenlip, met ertussen minuscule druppeltjes. Zandkorrels plakken tegen haar wang. Schuin onder haar oog zit een klein, vergeeld grasspietje. Haar ogen hebben de kleur van honing. Ik heb haar nog nooit zien huilen, maar ik weet zeker dat haar tranen traag en kleverig zijn. En zoet, als je ze voorzichtig van haar wang likt.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren