Cover van boek Ituri
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Houtekiet | 2008 | 253 pagina's
ISBN: 9789052409894
Dit boek staat in de lijst Boeken over/uit Afrika

Ituri

Serge is reisagent in Antwerpen en verkoopt avontuurlijke reizen naar Afrika. Hij vertrouwt zijn klanten toe aan zijn broer Dirk, Afrikakenner en bioloog in het Iturigebied. Als Dirk - een uitstekend zeiler - bij een zeilongeluk om het leven komt, vermoedt Serge dat er meer aan de hand is. Serge trekt naar Congo en ontdekt dat Dirk er een dubbelleven op na hield.

Dit is een boek voor thrillerfanaten! Het is een mix van spanning en romantiek tegen de achtergrond van het overweldigende Congo. De auteur is een Vlaamse arts die in Congo gewerkt heeft. Hij weet dus waarover hij schrijft.

Lees een stukje

Serge kon niet anders dan met zijn ogen de v-vormige halsinsnijding volgen tot de aanzet van haar borsten. Ze droeg een koordje rond haar hals met daaraan een sieraad dat precies hing waar het moest hangen om Serges blik te rechtvaardigen. Er ging een schok door hem heen. Hij hield plots op zijn handen af te drogen en hing de handdoek om de arm van de vrouw. Terwijl zij zich oprichtte keek ze hem even schichtig in de ogen. Ze zag dat hij het sieraad had herkend.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
2

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste om zelf je mening door te geven.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren