Cover van boek Het uur van de waarheid
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Moon | 2012 | 222 pagina's
ISBN: 9789048814145

Het uur van de waarheid

Daniel gaat samen met zijn vader een weekje met vakantie. Daniels moeder is bij hen weggegaan en daar hebben beiden veel moeite mee. In het vakantiepark ziet Daniel een meisje, maar gek genoeg lijkt niemand anders haar te kunnen zien. Lexi en Daniel sluiten vriendschap. Als Lexi in problemen blijkt te zitten, wil Daniel haar graag helpen, maar dat blijkt onmogelijk...

Daniel is een eenzame, te dikke jongen die gepest wordt. Toch kijkt hij met humor en de nodige zelfspot naar de gebeurtenissen, waardoor je met hem meeleeft. De problemen van Lexi zijn echter veel groter!

Lees een stukje

Het bijzondere aan Lexi was dat ik mezelf leek te vergeten zodra ik haar zag. Het was zo'n opluchting om even aan iemand anders te denken. Toen ik die ochtend het meer naderde, hoorde ik haar in het water van richting veranderen en meteen voelde ik die energiestoot weer. Zodra ik bij de open plek kwam, rook ik vuur. Bij grote bomen zag ik een dampende bult canvas die op zijn plek werd gehouden met stenen. Het leek net of er een dood lichaam onder lag, dus bleef ik op afstand.
Lexi stond in het water en keek speurend in de diepte, alsof ze iets zocht.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen
Britt
26/03/2019
0

ik wil mijn mening geven over"Het uur van de waarheid".Ik vind dat het een heel erg goed boek is, want sommige delen heb ik zelf meegemaakt.De Auteur van het boek is Edward Hogan. Ik heb een aantal argumenten om mijn mening te ondersteunen. Ten eerste is het verhaal heel mooi geschreven. Ten tweede is het boek ook tof om te lezen als je mensen kent die dit hebben meegemaakt. Ten derde is de kaft ook aantrekkelijk om te lezen. Een ander argument dat ik voor mijn mening heb, is dat het je ooit kan overkomen of je kan het zelf meemaken. Het is leuk om te weten, hoe je erop gaat reageren. Nu snap je waarom ik vind dat iedereen het moet lezen.

jessica de vries
26/10/2016
0

Dit boek is erg meeslepend. Je leest zo 50 pagina's. Je wilt niet stoppen met lezen. Daniƫl heeft het niet makkelijk. Zijn ouders zijn
uit elkaar. Doordat is zijn vader heel erg depressief. Maar dan gaan ze een vakantiepark. Hij ontmoet lexi en ze worden vrienden.

Lotje
27/04/2013
0

Wat zou er gebeurd zijn met dit meisje? Deze vraag heb ik mij het hele boek lang gesteld. Langzaam wordt haar probleem ontrafeld, wat het boek spannend maakt en waardoor het meisje Lexi zeer mysterieus overkomt. Doordat alleen Daniel met Lexi kan praten is het soms wat eentonig, er zijn ook niet zo veel personages. Naast het verhaal zelf haalde ik ook een diepere betekenis uit het boek, die af en toe doorschemerde : niemand is perfect.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren