Cover van boek Dochter van de diepzee
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Van Goor | 2021 | 358 pagina's
ISBN: 9789000379194
Dit boek staat in de lijsten PowermeisjesSleutels, geheimen en raadsels

Dochter van de diepzee

Twee jaar geleden verdwenen de ouders van Ana tijdens een geheime wetenschappelijke expeditie. De 14-jarige Ana zit nu net als haar oudere broer op de prestigieuze Harding-Pencroft Academie. Op de school worden kinderen in vier huizen verdeeld en worden ze klaargestoomd voor een maritieme carrière. Tijdens Ana's eerste officiële trainingsmissie slaat het noodlot toe en overleven alleen Ana en haar klasgenoten een vreselijke aanval. Op de vlucht voor een dodelijke vijand gaat Ana op zoek naar de waarheid over haar ouders en hun mysterieuze onderzoek.

Een moderne take op Jules Vernes '20.000 mijlen onder zee' en een razend spannend verhaal over  rivaliteit, verraad en de geheimen en gevaren van de zee.

Lees een stukje

Weet je wat het is met dagen die je leven in puin leggen? Ze beginnen als alle andere dagen. Je realiseert je pas dat je wereld op het punt staat uiteen te spatten in ontelbare walmende brokjes horror als het te laat is.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.285715
sam
30/01/2023
5

Super boek, echt een aanrader. Het leest vlot en het is heel meeslepend.

junaid
08/12/2022
4

Dit was een fantastisch boek! Geweldig, zo'n boek had ik niet verwacht van Rick Riordan. Echt een aanrader! We gingen echt terug in een nieuw leven.👍

Ben
05/12/2022
5

Ik vond de woordspelling leuk en grappig. Het einde was anders dan ik had verwacht en het was heel spannend. Het is een eerbetoon aan Jules Verne met zijn boek 20000 mijlen onder de zee. Ik hoop dat hier ook een film van komt want dat zou geweldig zijn!

Sami
02/12/2022
5

Coole wapens en technologie, zelf zou ik graag in het boek leven en de rol van Ana Dakkar hebben! Ik vind het spijtig dat het niet echt bestaat (misschien wel?). Ik had wel eerst de edelstenen en diamanten verkocht die ze in de boot vindt.

Julie
02/12/2022
2

ik vond het niet echt een geweldig boek. ik zou het ook zeker niet opnieuw lezen. het is ook niet echt het zelfde als de andere boeken van Rick Riordan. maar misschien ligt het aan mij want ik hou niet zo veel van lezen.

sewy
26/10/2022
4

cool boek

Wat vind JIJ?

Aantal sterren