Cover van boek Giovanna's navel
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
De Bezige Bij | 2012 | 156 pagina's
ISBN: 9789023474227

Giovanna's navel

Aan het strand van San Cataldo wordt Ezio hopeloos verliefd op Giovanna. Zij verleidt Ezio maar wijst hem tot tweemaal toe af. Ezio vertrekt naar Zuid-Tirol en kan haar niet vergeten. Giovanna geniet echter van haar vrijheid en van het mannelijk schoon dat haar het hof maakt. Totdat Giovanna's spelletjes uitmonden in eenzaamheid. Zestig jaar later zoekt Giovanna weer contact met Ezio.

Dit boek mijmert over een verloren geliefde. Als je dus houdt van romantiek met een vleugje melancholie, dan is dit boek echt iets voor jou.

Lees een stukje

Hij liet zijn koffer vallen. De koffier waar niet meer in zat dan een overhemd, een pantalon, een onderbroek en een paar sokken. Tijdens de lange reis had hij zich afgevraagd wat er zou komen na hun weerzien, wat erop zou volgen. Hoe alles verder zou gaan.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen
Evi
28/11/2013
0

Ik vind het een goed boek. Het is niet langdradig. Het is eenvoudig, maar er wordt toch voldoende in detail geschreven. Op deze site wordt er niet vermeld dat het boek bestaat uit 5 verhalen. Het verhaal dat hier beschreven wordt is het eerste en langste verhaal. Het verhaal wordt iets uitgebreider vertelt. Elk verhaal gaat over een gemiste kansen of impulsieve beslissingen. Elke beslissing kan je leven veranderen en je leven had er helemaal anders kunnen uitzien als je de kansen wel had gegrepen. Daar schrijft de schrijver verhalen over. Ik vind het wel een tof boek. Het is niet te dik en het is gemakkelijk te lezen.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren