Cover van boek Een lied dat alleen ik kan horen
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Lemniscaat | 2018 | 265 pagina's
ISBN: 9789047710776
Dit boek staat in de lijst Niet goed in je vel

Een lied dat alleen ik kan horen

Rob is smoorverliefd op het nieuwe meisje uit zijn klas. Maar met haar praten lukt niet, want hij heeft last van erge paniekaanvallen. Tot hij plots rare sms-berichten krijgt, die hem uitdagen om allerlei dingen te doen. Hij gehoorzaamt, omdat hij hoopt op die manier indruk te maken op het meisje. Dus speelt hij Hamlet op de Talentendag op school en schrijft hij verder aan zijn boek.

Groeien en volwassen worden doen pijn, maar toneel en schrijven kunnen helpen. Dit boek laat je voelen wat het is om te vechten met paniekaanvallen, en het is ook gewoon een mooi verhaal.

Lees een stukje

'Ik heb eens nagedacht,' zei Andrew.
Ik onderdrukte de neiging om de voor de hand liggende grap te maken. Maar niet voor lang.
'Deed het pijn?' vroeg ik.
'Wat wéét je eigenlijk van Destry Camberwick?' We zaten op een bankje in de grote kantine op school. Dwars door een massa lijven heen ving ik af en toe een glimp op van Destry's gedaante, zoals ze met een paar vriendinnen op een verre bank zat. Het had haar weinig tijd gekost om zich thuis te gaan voelen op Milltown High. En om populair te worden, als je zag met wie ze omging. Dat was aan de ene kant een goed teken, want stomvervelend was ze dus niet. Maar aan de andere kant was het niet best. Er was duidelijke concurrentie als het om haar genegenheid ging en die competitie kon ik missen als kiespijn.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
5
06/04/2022
5

Zalig om te lezen, leest zeer snel.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren