Cover van boek Dichtbij ver van hier
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Leopold | 2009 | 34 pagina's
ISBN: 9789025854997
Dit boek staat in de lijst Winter

Dichtbij ver van hier

Mysterieuze gidsen leiden je naar een andere wereld, de ‘Januaraanse Ambassade’, waar tussen talrijke katten bijzondere gasten wonen. Dokter Marsjan is 2 meter lang en indigoblauw en het Galgekind houdt de touwtjes strak in handen. Zij vertellen bijzondere en verrassende verhalen...

Aan de hand van prachtig uitgewerkte en verwonderlijke kleurencollages laat Tonke Dragt je (ver)dwalen in een sneeuwlandschap. De auteur staat bekend om haar bevreemdende boeken, waarin niets is wat het lijkt. Een erg rijk en geheimzinnig boek, dat je laat fantaseren en wegdromen.

Lees een stukje

Er zijn meer werelden dan deze en veel ervan zijn heel dichtbij, al zijn ze ver van hier. Je kunt een nieuwe wereld vinden aan de andere kant van iedere deur, zoals die van de JANUARAANSE AMBASSADE. Er zijn ontelbare deuren en allemaal hebben ze een andere kant. Ook het poezenluikje. Heb je je wel eens afgevraagd waar de poezen zijn gebleven die wegliepen en nooit zijn teruggekomen? Die zou je best eens kunnen vinden in de Januaraanse Ambassade, waar men over Zeeën van Tijd beschikt omdat alle klokken er van hun wijzers zijn beroofd. In een huis dat is gegroeid en niet gebouwd, met een wijd uitzicht op weer andere werelden.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.333335
4.3/5 9 stemmen
jessica de vries
08/05/2016
0

het zijn leuke verhaaltjes om te lezen. de collages zijn er mooi. ik zou dit boek wel lenen van de bieb.

Y
15/09/2015
0

veel te dik boek

Wat vind JIJ?

Aantal sterren