Cover van boek Dertiendagh
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Leopold | 2017 | 220 pagina's
ISBN: 9789025872328

Dertiendagh

Erik en enkele vrienden gaan op zoek naar bunkers onder de duinen van Scheveningen. Die liggen er nog echt. Er gebeurt iets mysterieus waardoor het verleden van de oorlog tot leven komt in de bunkers. Erik en zijn vrienden verdwalen in de ondergrondse gangen en dreigen gevangen genomen te worden. Er is ook iemand met minder goede bedoelingen. Die vormt een gevaar voor Erik en zijn vrienden. Fantasie en werkelijkheid lopen door elkaar.

Een avontuurlijke combinatie van realiteit en mysteries.

Lees een stukje

Eerst die lamp vinden. Zijn vingers gleden over de korrelige ondergrond en belandden vrijwel meteen in een slijmerige plas. Vliegensvlug trok hij zijn hand terug en vloekte binnensmonds. Wat een smerige, klamme boel was het hier beneden, een soort middeleeuwse kerker, met een nazirandje. Het had zo’n mooi idee geleken om deze bunker te verkennen, maar inmiddels kwam het avontuur hem bijna de neus uit.

Beluister een stukje

Nood aan ondersteuning bij het lezen? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.5
4.5/5 2 stemmen
26/09/2021
5

Zeer goed boek! Als je van avontuur houd en ook een beetje van oorlog dan is dit een boek voor jou! Zeer geschikt voor tieners.

Ennio Sturtewagen
19/10/2020
4

Ik heb het boek gekozen omdat de kaft me aantrok en de achterzijde. Het is wel avontuurlijk maar ik ben meer voor oorlogsboeken. Ik heb het boek graag gelezen omdat het een redelijk avontuurlijk boek is.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren