Cover van boek De zomer waarin alles veranderde
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
0
Nog geen stemmen
Wat is jouw mening?
Moon | 2010 | 255 pagina's
ISBN: 9789048805693

De zomer waarin alles veranderde

Samen met haar moeder en broer brengt Belly de zomer door in het strandhuis van Susannah en haar zonen Jeremiah en Conrad. Dat doen ze al bijna 16 jaar, en elk jaar opnieuw kijkt ze ontzettend uit naar het weerzien met haar tweede moeder en de jongens van haar dromen. Maar deze zomer is anders dan alle vorige. Niet alleen Belly is veranderd; alles en iedereen lijkt een nieuwe weg in te slaan. Wie weet wat haar deze zomervakantie nog allemaal te wachten staat...

Zon, zee, strand en vlinders in de buik. Meer hoeft de vakantie voor Belly niet te zijn. Maar als lezer krijgt je in dit boek, samen met Belly, wél een heleboel meer dan dat. Het meisje vertelt over haar vorige zomers met hun goede én hun slechte momenten, over Susannahs kanker, de scheiding van haar ouders maar ook over haar eerste kus en alles wat er nog zoal in een paar maanden aan het strand kan gebeuren.

Lees een stukje

Ik kon niet nog een jaar verder zonder het hem te hebben verteld. Ik was bang geweest voor verandering, bang om iets te doen wat ons vakantiezeilbootje zou doen omslaan, maar dat had Jeremiah al gedaan, en kijk, we leefden nog. We waren nog steeds Belly en Jeremiah.
Ik moest wel, ik moest het doen, want ik ging dood als ik het niet deed.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
0
Nog geen stemmen
jessica de vries
07/08/2015
0

ik vind dit een heel leuk boek. leuk voor in de zomer. lekker luchtig boek. kleine hoofdstukken. iedereen kan dit boek lezen.

heaven
29/03/2015
0

Ik vind het een heel mooi en spannend boek! Een echte aanrader!

Lissette
27/02/2013
0

Ik lees graag boeken het liefste romans over liefde en jongeren. Dus dit boek past zeker binnen mijn normen. Het is niet echt een spannend boek, maar er worden telkens verhaaltjes verteld over wat er vroeger gebeurde. Wat nu blijkt is dat deze zomer anders is dan de vorige zomers. Jeremian en Conrad zien Belly eindelijk als een echte dame en niet alleen als de kleine zus van Steven. Alle twijfels die ze krijgt en alles wat ze meemaakt kunnen evengoed in het echte leven voorkomen, iedereen kan deze dingen wel eens meemaken. Dit boek leest zeer gemakkelijk. De inhoud is goed begrijpbaar, er worden weinig moeilijke woorden en zinnen gebruikt. De personages die me het meeste aangesproken hebben zijn: Belly en Conrad omdat ik mij volledig in hun liefdesverhaal kon inleven en omdat hun gedrag tegenover elkaar ook levensecht werd voorgesteld.

lise
24/01/2012
0

Dit boek was echt geweldig.
het was hartverscheurend en hartverwarmend tegelijk.
Spijtig dat hier geen vervolg op is.

Wat vind JIJ?

Aantal sterren