Cover van boek De zaterdag van het onweer
Zet op jouw leeslijst
Op jouw leeslijst
Klik op dit icoon om een boek op je leeslijst te zetten.
Clavis | 2014 | 341 pagina's
ISBN: 9789044821536

De zaterdag van het onweer

Wanneer Cassie van de stad naar een dorp verhuist, vindt ze het daar maar een saaie boel. Maar op een onweerachtige zaterdag wordt ze aangerand door vier jongens van haar leeftijd. Gevlucht over het hek van de Borgerhof ontmoet ze Coba, een vreemde vrouw die evenmin iets met haar dorpsgenoten te maken wil hebben. De twee ontdekken dat ze meer gemeen hebben dan ze dachten ... .

Soms moet alles even tegenzitten voor het weer beter kan worden. Op het puntje van je stoel lees je hoe Cassie niet alleen moet afrekenen met vooringenomen dorpsgenoten maar ook met haar verslaafde moeder en haar vriendjes. Toch vallen langzaamaan de puzzelstukjes in elkaar wanneer Coba steeds meer op een oma begint te lijken, niet alle dorpelingen zo kleingeestig blijken te zijn en een aantal goed bewaarde geheimen aan de oppervlakte komen. Een broeierig en verrassend boek!

Lees een stukje

Opeens prikten er weer tranen in haar ogen. Ze pakte de bruine envelop van tafel en scheurde hem open. Kopie├źn van wetteksten, zag ze, afdrukken van websites. Met bovenop een klein geel briefje: Doe aangifte! Laat die hufters hier niet mee wegkomen! Ze smeet de hele stapel weer op tafel.

Staat dit boek in jouw bib?

Wat andere lezers vinden

Score van de lezers
4.5
4.5/5 4 stemmen
Mette
12/10/2017
0

het lijkt een zalig boek. perfect voor een boekpresentatie

Wat vind JIJ?

Aantal sterren